Ordulular, ‘Sevgi Şöleni’nde bir araya geldi

Çerkezköy’de yaşayan Ordulular, Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Sevgi Şöleni’nde bir araya geldi.

Çerkezköy 30.09.2013 19:15:00 0
Ordulular, ‘Sevgi Şöleni’nde bir araya geldi
 GELENEKSEL HALE GETİRİLECEK
Önceki gün 13.00-23.00 saatleri arasında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şölende birçok sanatçı sahne aldı. Şölende konuşan dernek başkanı Rahmi Uzun, Orduluları bir araya getirmek ve sevgi bağlarını pekiştirmek adına böyle bir etkinlik gerçekleştirmeyi uygun gördüklerini ifade ederek “Orduluların bir arada olması, tanışıp kaynaşması için tertip edilen şöleni aynı şekilde  gelecek yıllarda da düzenleyeceğiz.  Kaynaşmaya vesile olan bu gibi etkinliklere daha fazla önem vermeyi planladık. Trakya Bölgesi’nin her yerinden insanımız gelerek hasret giderme imkânı buldu” dedi. Trakya’nın her tarafında pekçok Ordulunun yaşadığını söyleyen Uzun, şölene katılan herkese teşekkür etti.
 
MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER
Programa Çerkezköy Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun, Çerkezköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan aday adayı Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Habip Bilgin, Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fazıl Aydın, Çerkezköy Ordulular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy’de yaşayan Ordulular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çekilişlerin de yapıldığı şölende, talihlilere hediyeler dağıtıldı. Çerkezköy Ordulular Derneği 1. Şöleninde Gaye Aksu, Sami Aksu, Şükran Soytürk, Leyla Barut, Yener Kaya ve Kadir Önal sahne aldı. Birbirinden güzel parçaların yer aldığı konserde gönüllerince eğlenen Ordulular unutulmaz bir şölen yaşadı. Şölenin düzenlenmesinde katkısı bulunan sponsorlara da dernek yönetimi tarafından plaket verildi.
 
 
Haber / Sevim BOZKURT
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10