Kuaförde vahşi cinayet

Kapaklı’da önceki akşam bir kuaför dükkanında meydana gelen olayda kuaför sahibi Suat Bars (23) yanında yüzdeci olarak çalışan kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kapaklı 2.10.2013 00:38:00 0
Kuaförde vahşi cinayet
 BIÇAK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI
İddiaya göre; uzun süredir arkadaş olan ve Suat Bars’a ait kuaför dükkanında yüzdelikle çalışan Serhat F. akşam saatlerinde yanında Gürkan B. ile birlikte Yıldız Caddesi üzerindeki Jix Erkek Kuaförü’ne geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Suat Bars ile tartışmaya başlayan ikili, Bars’ı dışarı çekmeye çalıştı. Karın bölgesinden iki bıçak darbesi alan Suat Bars, arkasına ve kafasına aldığı 5 bıçak darbesi ile yere yığılırken 10 saninelik cinayet anı an be an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 
KURTARILAMADI
Olayın ardından yandaki komşu esnaf tarafından Özel Optimed Hastanesi’ne getirilen ve nişan hazırlığı yaptığı öğrenilen Bars, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Bars’ın yüzlerce arkadaşı hastaneye akın ederken, gencin ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Bars’ın annesi Emine Bars’ın feryatları da yürekleri parçaladı. Ayakta kalmakta küçlük çeken anne Emine Bars, küçük oğluna sarılarak “Tek gözüm kör oldu” diyerek feyrat etti. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in hastanedeki ilk otopsisinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
ADLİYEYE ÇIKARILDILAR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetin bir numaralı delili olarak kabul edilen kamera kayıtlarına el koydu. Çerkezköy Devlet hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar Serhat F. ve Gürkan B.’ daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkarıldı. Gazetemiz baskıya girdiği saatlerde zanlıların adliyedeki sorguları devam ediyordu.
 
Haber / Şaban KARDEŞ
 
 
  
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10