“Babaeskispor maçı ile çıkışa geçeceğiz”

Bölgesel Amatör Lig’de ligin ilk iki haftasında Keşanspor ve Yenibosnaspor karşısında alınan mağlubiyetler ile taraftarını üzen Çerkezköyspor yağmur altında hafta sonunda karşı karşıya gelec

2.10.2013 19:39:00 0
“Babaeskispor maçı ile çıkışa geçeceğiz”
 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımı hazırlıklarını sağanak yağış altında ilçe stadyumunda tamamladı
 
HEDEF ÜÇ PUAN
Keşanspor ve Yenibosnaspor yenilgilerinden sonra ilk kez bu hafta kendi sahasında oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyen Çerkezköyspor Babaeskispor hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon oynanan Çorlu Gençlerbirliği baraj maçında çıkan olaylardan dolayı bu müsabakayı seyircisiz oynayacak olan Tekirdağ temsilcisi ilk üç puanına kavuşmak istiyor.
 
“YENİ OLUŞTURULAN EKİBİZ”
Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Orhan Gençer “ Keşanspor ve Yenibosnaspor yenilgileri bizleri çok üzdü ama takım olarak bu durumun geçici bir süreç olduğunu düşünüyoruz. Yeni oluşturulan genç bir ekibin toparlanma süresi içersindeyiz. İnşallah bu hafta üç puan ile tanışır ve üzerimizdeki şansızlık dağılır. İnşallah hakkımız olan yerlere yavaş ama emin adımlarla ilerleriz” dedi.
 
“İKİ OYUNCU İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”
Takımın son durumu hakkında basın açıklaması da gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkan Ahmet Korkmaz” Ligin ilk iki haftasında Keşanspor ve Yenibosnaspor karşılaşmalarında şansız yenilgiler aldık. Biraz becerikli, dikkatli ve şanslı olsaydık karşılaşmalardan puan yada puanlarla dönecektik. Takımdaki oyuncuların gözlerinde kazanma arzusunu ve hırsını görmekteyiz. İnşallah bu gördüklerimi sahaya pozitif yansıtırlar ve istediğimiz üç puanı alarak hızla üst sıralara tırmanırız. Orta saha oyuncularımız Emrah Çilingir ve Salih Ateş ile karşılıklı konuşarak ve helalleşerek yollarımızı ayırdık “ ifadesini kullandı.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10