“Her ay bir seminer düzenleyeceğiz”

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla önceki gün saat 14.00’da Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’yı ziyaret etti.

Çerkezköy 2.10.2013 20:08:00 0
 “Her ay bir seminer düzenleyeceğiz”
 HER AY BİR SEMİNER
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Yusuf Tuna, Çerkezköy’ün çok güzel bir birliktelik havası olduğunu fakat işlerinin yoğunluğu nedeniyle henüz ilçeyi gezme imkânı bulamadığını ifade etti. Çerkezköy Müftülüğü olarak ilçede gerçekleştirilmek üzere yıllık program hazırladıklarını belirten Müftü Tuna, “İlçedeki dernekler, STK’lar ve kamu kurum kuruluşları ile birlikte her ay farklı bir konu üzerine seminerler düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.
 
HER PERŞEMBE YASİN-İ ŞERİF OKUTUYORUZ
Hem Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlamak hem de göreve yeni atanması nedeni ile hayırlı olsun demek için ziyarette bulunduklarını söyleyen Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, “Çerkezköy Ülkü Ocakları olarak her Perşembe günü Yasin-i Şerif okutuyoruz. Dini seminerler veriyoruz. Öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak aktivitelere imza atmaya çalışıyoruz” dedi. İlçede yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasıyla devam eden ziyarette Müftü Tuna, Çerkezköy Ülkü Ocakları’na ellerinden geldiğince yardımcı olacaklarını söyledi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10