Karaağaç’a hep ilkleri yaşattık

MHP’li Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Karaağaç’ta 4.5 yılda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Kapaklı 2.10.2013 20:31:00 0
Karaağaç’a hep ilkleri yaşattık
 VERİLECEK HER GÖREVE HAZIRIZ
Yersel seçimlerle ilgili de konuşan Başkan Yücel, “Adaylık için Tekirdağ, Kapaklı ya da Çerkezköy partimiz hangi görevi verecekse biz bu göreve talip olacağız. Biz başkanlık da olabilir, başka bir görev de olabiliriz, partimizin vereceği tüm görevlere hazırız” dedi.
 
18 KİLOMETRE BETON YOL YAPTIK
Karaağaç’ta 2009-2013 yılları arasında önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Yücel “18 kilometre beton yol yaptık. Bu beton yolların 2 kilometresini bordür taşla döşedik. Şuana kadar ruhsatını verdiğimiz binaların bulundukları alanların yüzde 90’ını beton yolla kapladık. Kalan yüzde 10’luk kısmı da 15-20 gün içerisinde beton yolla kaplayacağız” diye konuştu.
 
BAYRAMA KADAR TAMAMLANACAK
Yeni su kuyusu çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Karaağaç’taki bazı mahallelerde özellikle yazın su sıkıntısı yaşıyorduk. Valilik ve Özel İdare ile temaslarımız sonucunda Yanıkağıl Köyü’nde su ihtiyacı olduğu özellikle bir su sorunu olduğu, suyun yetersiz olduğu ve orada su kuyusu açılamadığı tespit edildi. Hem Yanıkağıl Köyü’ne su vermek, hem de eksik olan mahallelerimizde su sorununu halletmek için yeni bir su kuyusu açtırdık. Şuanda elektrik çalışmasını yaptırıyoruz. Kurban Bayramı’nda Yanıkağıl bölgesine de su vermiş olacağız” diye konuştu.
 
NE MUSA’YA NE İSA’YA YARAMIŞ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan demokrasi paketi ile ilgili de konuşan Özkan Yücel “Bu paket antidemokratik bir uygulamanın olduğu bir paket programı. Başbakan açıklıyor, biz dinliyoruz. Soru cevap şeklinde olmuyor, öneri yok, meclisten saklanmış. Kendi partisindeki insanların bile bu paketten haberi yok. Basından takip ettik. Paket ne Musa’ya ne İsa’ya yaramış. Andımız “Türküm, doğruyum” diye başlıyor. Türk olmak mı suç, doğru olmak mı suç? Bu nasıl bir demokratik anlayış? Tam anlamıyla açıklık getirecek bir paket değil. Ne olduğu halen belli değil” dedi.
 
MHP GÜÇLENMEYE DEVAM EDECEK
 MHP’nin son zamanlarda güçlendiğini ve güçlenmeye de devam edeceğini söyleyen Yücel “Türban konusunda TBMM’ye ilk önergeyi veren partinin mensubu olmaktan da onur duyduk. Genel başkanımız türbanlı bir Belediye Başkan adayı gösterdi. Bunun da bizim partimizde olmasından dolayı son derece mutluyuz. MHP bu seçim sürecinde oylarını artırıyor. Bu 2014 yerel seçimlerinde görülecektir. MHP Çerkezköy’de, Kapaklı’da değil, Trakya’da ve tüm Türkiye’de aranan bir partidir. Mensubu bulunduğum partiden her zaman onur duydum” diye konuştu.
 
MHP’NİN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Aday olmanın kendisini çok mutlu edeceğini ifade eden Yücel “İnşallah genel başkanımız, MYK üyelerimiz, Tekirdağ il başkanımız, Tekirdağ milletvekillerimiz, Kapaklı ve Çerkezköy ilçe başkanlarımız bizi aday gösterdikleri taktirde bir MHP’nin bir neferi olmaya devam edeceğiz” dedi. 
 
OKUL YAPTIRMAK DEVLETİN GÖREVİ
Karaağaç’ta ilkleri yaşadıklarını belirten Yücel “İnşallah MHP Çerkezköy ve Kapaklı’da da bir ilk yaşatarak mutlu sona ulaşacaktır. Karaağaç’a ilk ATM şubesi, ilk halısaha, ilk resmi kurum olan jandarma binası, ilk itfaiye aracı, bölgemizde ilk ve tek olan sağlık biriminden mutlu olduk. İnşallah bunu Kapaklı, Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Türkiyede MHP kadroları bu görevi yapabilecek düzeydedir” dedi. Yapımı devam eden köprü çalışmaları ile ilgili de konuşan Özkan Yücel “Son zamanlarda Karaağaç’ta belediye olarak bir anket yaptırdık. Belediyenin öncelikle ne yapılmasının istendiğini sorduk. Karaağaç halkımız da 2 konuyu önemli ölçüde dile getirdi. Bir tanesi meslek lisesi ve diğeri de köprüydü. Köprüyü öncelikle bizim hizmet alanımıza soktuk. Okul yaptırmak devletimizin görevi” ifadesini kullandı. Köprüyü yaklaşık bir ay içinde hizmete açacaklarını söyleyen Yücel “Çalışmalar devam ederken çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı halkımızdan özür diliyoruz. Ama bu bir hizmettir” dedi.
 
VERDİĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMADI
Karaağaç’ın son 9-10 yıldır AK Parti hükümetine genel seçimlerde büyük destek verdiğini kaydeden Yücel “Genel seçimlerde birinciliği hep AK Partili kadrolara vermiştir. Ama Karaağaç bunun karşılığını alamadı. Son 5 yıldır Karaağaç’a bir tane derslik bile kazandırılamadı. İnşallah umudumuz bu süreçte yerel seçimler öncesi Karaağaç’a bir meslek lisesinin temelini atmak ve “Bir Tuğla Bin Umut Kampanyası” ile ilgili bir okulumuz vardı. Onun parasını Karaağaç Anaokulu yapılması için İl Özel İdareye devrettik. Bunları Karaağaç’ın iktidara desteğinden dolayı istiyoruz, talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
BAŞARILI PROJELER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Ekim ayından itibaren sosyal medyada “Kapaklı belediye başkanı olsanız ilk projeniz ne olurdu” diye bir açılım sayfası oluşturacaklarını söyleyen Yücel, “Projeleri toplayacağız ve başarılı projelere ödül vereceğiz. Ocak ayında sonuçlandıracağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10