Jandarma’nın şefkatine bakandan tebrik

Özellikle Gezi olayları ile birlikte polisin orantısız gücü uzun süre tartışma konusu olurken, Çorlu’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir kazada, jandarmanın şoka giren küçük bir kız ço

Çorlu 6.10.2013 20:20:00 0
Jandarma’nın şefkatine bakandan tebrik
 GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM
Çorlu’da ailesiyle içinde bulunduğu otomobilin kaza yapmasının ardından şoka giren 2 yaşındaki Esma Uygun'u kucağına alarak sakinleştiren Jandarma Er Mehmet Öztürk'e, İçişleri Bakanı Muammer Güler'den tebrik telefonu geldi. Jandarma erinin birliğini arayan Bakan Güler, davranışından dolayı Öztürk'ü kutlarken, "Beni çok duygulandıran ve sevindiren bir tablo. Göstermiş olduğun bu örnek davranıştan dolayı seni kutluyorum ve gözlerinden öpüyorum" dedi.
 
BENİ ÇOK DUYGULANDIRAN BİR TABLO
İç İşleri Bakanı Muammer Güler sosyal medyadaki kişisel sayfasında yaptığı paylaşımda da “İşte halkın hizmetinde Jandarma’mız ve şefkat tablosu. Çorlu’da bir trafik kazası sonrası annesi şoka giren küçük kızı teskin etmeye çalışan jandarmamız. Beni çok duygulandıran ve sevindiren bir tablo. Aferin Jandarma Eri Mehmet Öztürk. Gözlerinden öpüyorum” diyerek jandarma erini tebrik etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10