Samsunlular kahvaltıda buluştu

Çerkezköy’de yaşayan Samsunlular, önceki gün saat 10.00’da Çerkezköy Samsunlular Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 8.10.2013 11:47:00 0
 Samsunlular kahvaltıda buluştu
29 EKİM’DE AÇILACAK
Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Samsunlular Derneği bünyesinde kurulan Yaşar Doğu Spor Kulübü’nün açılışını 29 Ekim’de yapacaklarını belirtti. Kulüpte 87 sporcunun yer aldığını ifade eden Bayram “Yaşar Doğu ismini yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle kulübümüze bu ismi verdik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 14.30’da yapacağımız açılışa tüm dernek üyelerimizi ve tüm Çerkezköy halkını davet ediyoruz” dedi.
 
 
 
TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ
Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyleyen Bayram, “Biz ‘tüm siyasi partilere eşit mesadefe olacağız’ derken bugünleri konuşuyorduk. Hemşerilerimize daha iyi hizmet etmek için bu yola çıktık. Göreve geldiğimizde ilk olarak derneğimizi, üyelerimizin yoğun olarak yaşadığı bu bölgeye taşıdık” dedi.
 
EĞİTİM DE VERİLDİ
Üyelerle bütünleşen, çocuklarla spor yapan büyük bir dernek olduklarını ifade eden Enver Bayram “Her yıl kulübümüzün seçimi olacak. Yeni kurulduğu için kulüp başkanlığı görevini de ben yürütüyorum. Kongrede bu işi daha sporla iç içe olanlara devredeceğiz” diye konuştu. Kahvaltının ardından dernek üyelerine iş sağlığı güvenliği eğitimi verildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10