AK Parti’de ikinci isim Danyeli oldu

Aynur Düzgünel’in ardından AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan ikinci isim Mehmet Danyeli oldu.

Çerkezköy 8.10.2013 12:03:00 0
 AK Parti’de ikinci isim Danyeli oldu
RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
Önceki gün saat 16.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programla Mehmet Danyeli, aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yerel seçimlere 6 aydan kısa bir süre kaldığını anımsatarak “Partimizin de 1 Ekim’den itibaren aday adaylığı süreci başladı. Bugün ikinci resmi başvurumuzu alacağız. Bu başvurunun bölgemize, Tekirdağ’a, Çerkezköy’e ve Danyeli ailesine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Aday adayı sayısı ne kadar fazla olursa parti için o kadar iyi olacağını söyleyen Demirbağ “Önemli olan AK Parti döneminde yapılmış olan hizmetlerin, işlerin, vefanın gereği aday belirlenmesinden sonra birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Hepimiz birleşip AK Parti’nin en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Demirbağ “Bu sadece bizim aday adaylarımız için değil diğer partilerin aday adayları için de geçerli. İftira atarak, çelme takarak değil; ondan daha hızlı koşarak onu geçmeye çalışalım. Başka bir parti bu ülke için daha hayırlı olacaksa yapacak bir şey yok” diye konuştu. Demirbağ, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız geçmesini temenni etti.
 
AK PARTİ’YE GÜÇ KATMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM.
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Danyeli de bu kararı almasında kendisine güç veren ailesine ve dostlarına teşekkür ederek “Bu kararı Çerkezköy Belediyesi ile ilgili herhangi bir sıkıntıdan dolayı değil, kendimden de bir şeyler katmak ve Ak Parti’ye güç katmak için aldım” dedi.
 
SÖZ VERİYORUM
Diğer aday adaylarıyla birlikte çalışarak partinin tüzüğüne uymaya hazır olduğunu söyleyen mehmet Danyeli, “Kim aday olursa birinci vitesten 4. Vitese geçerek o arkadaşın kazanması için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.
 
BAŞBAKANIMIZIN TERCİH SAYISINI ARTIRMALIYIZ
Bu dönem de belediye başkanlığına aday olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de aday adayı sayısının giderek arttığını belirterek “Aday adayı sayısının artması bizim büyüklüğümüzü gösterir. Başbakanımızın tercih sayısını artırmalıyız. İktidar partisi olacak aday adaylığı sayısında diğer partileri geçmeliyiz. Bu yarışın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İyi bir yarış olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Mehmet Danyeli, başvuru dosyasını Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti. Mehmet Danyeli’yi ilk tebrik eden isimler Ali Ertem ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel oldu. Ali Ertem ve aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Aynur Düzgünel, Habip Bilgin, Tuncay Yegin, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Behçet Güven, AK Parti Kızılpınar Belediye meclis Üyesi Nevzat Teker, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Murat Yaraşır ve Mehmet Can Danyeli ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10