Kaymakam Kubilay Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç, ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün’ü cumhuriyet altı

Çerkezköy 8.10.2013 12:18:00 0
 Kaymakam Kubilay Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi
SPORCULAR İÇİN PROGRAM DÜZENLENDİ
Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ile Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün katıldı.
 
“21 MADALYAM VAR”
6 yıldır taekwondo sporu ile ilgilendiğini ifade eden Minikler Taekwondo Türkiye üçüncüsü Meryem Akgün, “2-5 Eylül tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen turnuvaya kendi kategorimde 63 sporcu katıldı. Bu sporcular arasında üçüncü oldum. Bu zamana kadar katılmış olduğum turnuvalarda 21 madalya kazandım. Başarımda büyük emekleri olan aileme ve Antrenörüm Bilal Güzel’e çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 
“GÜMÜŞ MADALYA KAZANDIM”
Kendilerine bu günü tertipleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür eden Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç, “23 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Deaflympic oyunlarına 20 branşta 90 ülkeden 4 bin 500 sporcu katıldı. Ülkemiz ise oyunlara 17 branşta 168 sporcu ile katıldı. Kata dalında gümüş madalya kazandım. Bundan önceki turnuvalarda da bir altın ve bir gümüş madalyam bulunuyor” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Güzel Spor Kulübü olarak Kaymakam Kubilay’a teşekkür eden Bilal Güzel, “Çerkezköy tarihinde ilk kez böyle bir program yaşıyoruz. İnşallah büyük turnuvalarda Çerkezköy’e daha çok derece getireceğiz” dedi. Başarılı sporcularla gurur duyduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç’i ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün’ün başarısını duyunca çok gururlandık. Çerkezköy Kaymakamlığı olarak sporcularımızın yanında olmaya özen göstereceğiz. Spor ile sosyal etkinliklerin oluşmasını önemsiyoruz. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğinizi düşünüyorum. Çerkezköy’de de böyle güzel örneklerin çoğalmasını temenni ediyorum” dedi.
 
CUMHURİYET ALTINI İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Deaflympic oyunlarında Dünya ikincisi olan Oğuzhan Genç’i ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Meryem Akgün’ü kutlayarak kendilerini bu başarılarından dolayı Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
 
 
PROGRAM DÜZENLENDİ
Tuncay Yegin’in Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu için önceki akşam saat 18.00’da Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda program düzenlendi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Danyeli ve Aynur Düzgünel, Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral, Tuncay Yegin’in ailesi ile partililer katıldı.
 
“HAYIRLI OLSUN
Programda ilk konuşmayı Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ gerçekleştirdi. Aday adaylığı resmi başvurusunun üçüncüsünü aldıklarını ifade eden Demirbağ, “Aday adaylığını açıklayan Tuncay Yegin’i kutluyorum. Kendisi çok değerli arkadaşımız olmakla birlikte partiye de gönül veren birisidir. Kendisini de bu yola adamış, hizmet yolunda ve bu yarışta ben de varım demiştir. Ak Parti geleneklerine saygılı bir şekilde kalacağına da inanıyorum. Aday adaylığının kendisine, çevresine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde aday adaylığı sürecinin kazasız belasız bir şekilde sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
“BU HİZMETTE BİZDE VARIZ”
Kendisini bu önemli günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tuncay Yegin, “Benim için gerçekten çok önemli bir gün. Arkadaşlarımız ve çevremizle yaptığımız çeşitli istişareler sonucunda bu niyetin içine girdik ve bu hizmette biz de varız dedik. Kısaca bu göreve talip olduk. Görev verildiği taktirde Çerkezköy’e güzel hizmetler vereceğimize inanıyoruz. Bu amaçla yola çıktık. Bundan sonrası halkımızın ve partimizin vereceği karardır” dedi.
 
“HIZLI KOŞARAK BU SÜRECİ TAMAMLAMALIDIR”
Yegin, “Daha önce iki arkadaşımız aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Bu süreçte bütün aday adayları başarılı olmak, bu sürecin sonunda birinci olmak için yarış yapacaktır. Aday adayları koşu yaparken yanındakine çelme atarak değil, daha hızlı koşarak bu süreci tamamlamalıdır. Bizim prensibimiz budur. Partimiz için de rakip partiler için de çamur atma derdinde değiliz. Partimiz en hayırlı kararı verecektir” ifadelerini kullandı.
 
AK PARTİ’YE YAKIŞAN BUDUR
Aday adaylığını açıklayan Tuncay Yegin’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Partimize ve Çerkezköy’e hayırlı olsun. Aday adaylığı süreci bu ayın sonuna kadar tamamlanacak. Ondan sonra çıkacak aday adayları da yarış içersinde olacaklar. Seçkin ve kaliteli aday adayları ile bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Ak Parti kendisine yakışan sayıda ve kalitede aday adayları çıkarmak zorundadır. Kısaca Ak Parti’ye de yakışan budur” dedi .
 
BİZLERİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Ak Parti’nin Çerkezköy’de favori parti olduğunu ifade eden Ertem, “Sürecin ardından aday adayları arasından bir aday çıkacaktır. Bir kişinin etrafında herkesin kenetlenmesi gerekiyor. Ak Parti’ye inanmış insanların bunu sürdürmesi gerekiyor. Sadece aday adayları değil, sevenleri yakınları da bu sürece destek vermelidir. Amaç Çerkezköy’ün ve halkın kazanmasıdır. Belirlenecek olan adayı herkesin yürekten destekleyeceğine inanıyorum. Herkesin, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın atayacağı adayın ardından küsmeden, darılmadan koşması gerekiyor. Böyle yapmayan kişilerin Ak Parti’ye olan samimiyeti de sorgulanır. Bizleri güzel günler bekliyor” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10