Engin ve Torlak Ailelerinin Düğün Mutluluğu

Haber Radyo TV A.Ş. ailesinin emektar çalışanlarından Yeter Tani’nin oğlu İbrahim Engin, geçtiğimiz gün düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Çerkezköy 8.10.2013 20:52:00 0
Engin ve Torlak Ailelerinin Düğün Mutluluğu
 ARTIK SİZ DE BİR AİLE OLDUNUZ
İbrahim Engin, geçtiğimiz gün 19.00-24.00 saatleri arasında Golden Palas Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile hayatını, Yeter-Celal Torlak çiftinin kızı Seher Torlak ile birleştirdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Ertem, “Artık siz de bir aile oldunuz. Kendi annenize, babanıza ve akrabalarınıza nasıl saygı gösteriyorsanız eşinizin annesine, babasına ve akrabalarına da aynı şekilde saygı gösterin” tavsiyesinde bulundu.

 TEBRİK EDİP TAKISINI TAKTI
Belediye Başkanı Ali Ertem genç çiftiş tebrik edip takısını taktıktan sonra düğün salonundan ayrıldı. Gecenin ilerleyen satlerine kadar devam eden düğünde davetliler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düğün törenine katılan çok sayıda davetli genç çiftin mutluluğunu paylaşırken, Haber ailesinin emektarı Yeter Tani, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10