HFZ, Kimya Labaratuvarı ve Müzik Sınıfı’na Kavuştu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde yeni oluşturulan Kimya Laboratuvar’ı ve Müzik Sınıfı’nın açılışı dün gerçekleştirilen programla gerçekleştirildi.

Çerkezköy 9.10.2013 23:16:00 0
HFZ, Kimya Labaratuvarı ve Müzik Sınıfı’na Kavuştu
 BU ÇOK BÜYÜK BİR ONUR
Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Okulun kimya laboratuarının yapımını üstlenen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın annesi Hüsniye Mandalı, “Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. İnşaallah öğrencilere hayırlı olur” temennisinde bulundu. Müzik sınıfının yapımını üstlenen ve aynı zamanda okulun 2004 mezunlarından Mimar Erkin Sezgin ise “Bu çok büyük bir onur. Öğrenci kardeşlerimin bu sınıftan en güzel şekilde istifade etmesini diliyorum” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Kimya labaratuvarı ve Müzik sınıfının öğrenciler ve okul için hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, okula katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara da teşekkür etti. Ertem’in konuşmasının ardından Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi müzik topluluğu açılış ve konuşmaların ardından seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10