Nöbetçi Fırınlar Belli Oldu

Çerkezköy Belediyesi Kurban Bayramı süresince açık kalacak olan nöbetçi fırınları belirledi. İlçedeki çoğu işyerinin bayramda kapalı olacağını belirten yetkililer, bazı temel ihtiyaçlarda

Çerkezköy 11.10.2013 22:03:00 0
Nöbetçi Fırınlar Belli Oldu
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’lü vatandaşların Kurban Bayramı’nda mağdur olmaması için açık kalacak olan nöbetçi fırınlar belli oldu.
 
FIRINLAR İKİ GÜN TATİL YAPACAK
Çerkezköy Fırıncılar Un ve Unlu Mamulleri Derneği Kurban Bayramı’nın ilk iki günü ekmek çıkartmama kararı aldı. Halkın ekmek ihtiyacının karşılanması amacıyla belirlenen iki fırının ekmek çıkartmaya devam edeceğini ifade eden Çerkezköy Fırıncılar Un ve Unlu Mamulleri Derneği yetkilileri, başta Çerkezköy halkı olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  
 
İŞTE AÇIK OLACAK OLAN FIRINLAR
Vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ekmek çıkaracak olan fırınların farklı bölgelerden seçildiğini belirten yetkililer, “Bayramın birinci günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde faaliyet gösteren Eflani Unlu Mamulleri ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosovalı Sokak No 36’da bulunan Tadım Unlu mamulleri ekmek çıkaracak” dedi. Bayramın ikinci gününde de iki fırının çalışacağını ifade eden yetkililer “ Bayramın ikinci gününde de Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi numara 76’da faaliyet gösteren Vakfıkebir Bizim Ekmek Fırını ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi Başarır Sokak numara 6’da bulunan Elbirler Unlu mamulleri açık kalacak” dedi. Yetkililer bayramın üçüncü gününden itibaren tüm fırınların açık olacağını söyledi.
 
Haber/Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10