Bayramı Ceceli ile birlikte kutlayacağız

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem düzenlediği basın açıklamasında hem vatandaşların kurban bayramını kutladı, hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Mustafa Cec

Çerkezköy 11.10.2013 22:08:00 0
Bayramı Ceceli ile birlikte kutlayacağız
 BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ ETTİ
Dün saat 14.45’te makamında basın açıklaması yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Türk milletinin ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Bayramın bütün insanlara barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Ertem “Kurban bayramı olduğu için Çerkezköy’de ilk üç gün kurban kesimi olacak. Vatandaşların dikkatli olmasını diliyorum. Belediyenin göstermiş olduğu yerlerde kurbanlıklarını kesmelerini, mezbahane de özellikle bize kesim işini bizlere bırakmalarını istiyorum. Kendileri yapacaksa da dikkatli olmalarını istiyorum. Vatandaşların özellikle bu konuya hassasiyet göstermelerini istiyorum” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’DE ÇİFTE COŞKU
Ertem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün kurtuluşunda etkinlikleri ile ilgili de bilgiler vererek “Bayram sonrasında yoğun çalışmalarımız devam edecek. Bu ay sonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacağız. 29 Ekim’in Türkiye ve milletimiz için anlamı büyüktür. O günün Çerkezköy için de bir anlamı vardır. Çünkü 29 Ekim Çerkezköy’ün kurtuluş günüdür. Dolayısıyla 29 Ekim’de kuruluş kutlamalarında bu sene değişik bir şey arzu ettik. Biz yaz dönemi içinde beş konser planlamıştık. Maalesef bütün anlaşmaları yapmamıza rağmen Mısırdaki olayların ardından Ak partinin bu tür eğlenceleri yasaklaması neticesinde yapamamıştık. Şimdi kurtuluş ve kuruluş yıldönümünde bir Mustafa Ceceli konseri vereceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Çerkezköy’ün kurtuluşunu da etkinlik ile kutlamış olacağız” dedi.
 
TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ
Konserin 29 Ekim akşamı yeni yapılan otoparkta düzenleneceğini söyleyen Başkan Ali Ertem “Program saat 19.30’da başlayacak. O anlamda yeni yaptığımız güzel bir mekan ortaya çıkmış olacak. Kısaca yeni yaptığımız mekanı da kullanmış olacağız. Vatandaşımız rahat bir şekilde etkinliğimizi izleyecektir. Konserimizi afişlerle ve duyurular ile bilgilendireceğiz” dedi. Ertem, etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10