Bayramda 2’şer eczane nöbet tutacak

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince Çerkezköy ve Kapaklı’da nöbetçi olacak eczaneler belli oldu. Çerkezköy’de arife günü bir ve bayram boyunca her gün ikişer eczane nöbet tutacak.

Çerkezköy 13.10.2013 13:47:00 0
Bayramda 2’şer eczane nöbet tutacak
 ARİFE GÜNÜ BİR ECZANE AÇIK KALACAK
Arife gününde Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’ta hizmet veren Sümer Eczanesi açık kalacak. Bayramın birinci gününde ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Üzümlü Sokak no:6’da faaliyet gösteren Deva Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak No: 47 adresinde hizmet veren Hakan Eczanesi açık kalacak.
 
NÖBETÇİ ECZANELER BELİRLENDİ
Bayramın ikinci gün olan Çarşamba günü ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Cambazlar Sokak no:60’da faaliyet gösteren Büyük Eczane ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No:8’de olan Çerkezköy Eczanesi vatandaşa hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak no:22’de bulunan Murat Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’ta bulunan Sümer Eczanesi açık olacak. Bayramın son günü ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:77’de hizmet veren Belgin Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:120’de bulunan Gülay Eczanesi nöbetçi olacak.
 
KAPAKLI’DA HER GÜN BİR ECZANE NÖBETÇİ KALACAK
Yeni ilçe olan Kapaklı’da da arife günü ve bayramın dört günü birer eczane nöbetçi kalacak. Kapaklı’da arife günü İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı no:45/B’de hizmet veren Akman Eczanesi nöbetçi kalacak. Kurban Bayramının birinci gününde Levent Caddesi Danış Center No:1’de bulunan Balcı Eczanesi, ikinci gününde Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı No:70’de bulunan Mutlu Eczanesi, üçüncü gün İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı no:45/B’de hizmet veren Akman Eczanesi, dördüncü gün ise Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:31/47’de bulunan Halk Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10