Kubilay’dan Haber’e iade-i ziyaret

Çerkezköy’de Ağustos ayında göreve başlayan Kaymakam Kubilay, önceki gün saat 15.30’da Çerkezköy Haber Gazetesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 13.10.2013 14:46:00 0
Kubilay’dan Haber’e iade-i ziyaret
 BAYRAMLARINI KUTLADI
Gazetede Şaban Kardeş tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, hem Haber Radyo TV A.Ş. tesislerini görmek hem de Kurban Bayramı’nı kutlamak için ziyarette bulunduğunu ifade etti. Kardeş ve gazete çalışanlarının bayramını kutlayan kaymakam Kubilay, bayramın birinci günü  12.00-12.30 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi önünde bayramlaşma törenine katılan tüm vatandaşlarla bayramlaşacaklarını söyledi.
 
FESTİVAL HAVASINDA KUTLAYABİLİRİZ
Kubilay, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının büyük bir coşkuyla kutlanması için çalışmaların başladığını ifade ederek “Çerkezköy’ün kurtuluş tarihi de aynı güne denk geliyor. Bunu geçtiğimiz gün yaptığımız bir toplantıda öğrendim. Bu yıl için geç kalınmış olabilir fakat önümüzdeki yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dahilinde Çerkezköy’ün kurtuluşunu da festival havasında kutlayabiliriz” dedi.
 
SOKAKLARA KADAR İNECEK
İlçenin sanayi yönünden çok geliştiğini ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Çerkezköy’ü yalnız sanayisi ile değil kültürel zenginlikleri ile de tanınan bir ilçe haline getirmemiz gerekiyor. Biz bunu Halk Eğitimi Merkezi’ni daha faal hale getirerek yapmayı planlıyoruz. Halk Eğitimi bu yolda bir köprü olarak kullanacağız” dedi. Halk Eğitiminin binada kalmayacağını, okullara hatta sokaklara kadar ineceğini söyleyen Kubilay “Vatandaşa bilgi beceri kazandıracak, kültürel zenginlikler katacak faaliyetlerde bulunacak” dedi.
 
BİZ MİLLETİN TARAFINDAYIZ
Gazeteci Şaban Kardeş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Basının devlet ve millet arasında bir köprü olduğunu söyleyen Kardeş, “Bu çerçevede basın her zaman milletin ve devletin tarafında olmalıdır. Biz tarafsız bir gazete değiliz. Biz milletin tarafındayız. Sizin basına karşı olan tutumunuzu takdir ediyorum. Eski kaymakamımız kendisine soru sorduğumuz en ufak bir konuda dahi tabiri caizse topu hep taca atıyordu. Ama biz sizde bunu görmedik” dedi. Ziyarette Metin Kubilay, Haber Radyo TV A.Ş. tesislerini de gezdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10