Tekirdağspor’dan taraftarına bayram hediyesi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Tekirdağspor, 4.hafta mücadelesinde Yeni Çanspor ile karşılaştı. Tekirdağspor, bayram öncesi taraftarına galibiyet hediye ederek tatile moralli girdi. Maç sonrası açıklama ya

18.10.2013 23:58:00 0
Tekirdağspor’dan taraftarına bayram hediyesi
 Çerkezköy Haber - 2013 – 2014  futbol sezonu B.A.L Lig’i 11 grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı – Siyahlı takım güzel havada ve dolu tribünler önünde çıktığı karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.
 
TARAFTAR DESTEK VERDİ
Pazar günü 14 :30’da Namık Kemal stadyum’unda oynanan karşılaşmayı kazanan Sarı – Siyahlı takım bayram öncesi taraftarlarına 3 puan hediye etti. Sahasında Yeni Çan Spor’u konuk eden Tekirdağspor Vahdet’in attığı muhteşem gol ile 3 puanı hanesine yazdırdı.
Hakan Pehlivan’ın yıldızlaştığı karşılaşmadan galip gelen sarı – siyahlılar, Lüleburgaz maçı ile geçtikleri çıkışı devam ettirdiler.Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarına adeta bayram hediyesi veren Tekirdağsporlu oyuncuların maç sonrası sevinci görülmeye değerdi.
Öte yandan mücadeleyi izlemeye gelen yaklaşık 25 kişilik Yeni Çan taraftarı, maç öncesi takımlarına destek oldu.
 
OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ SKORA ETKİ YAPTI
Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan sarı – siyahlılar yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.  İlk yarıda iki takımda golü bulamayınca mücadelenin ilk yarısı sıfır sıfır tamamlandı.İkinci yarıda oyuncu değişikliğine giden Tekirdağspor’da Teknik patron Ergun Kantarcı takımı çift forvete döndürerek çok önemli bir hamle yapmış oldu.Ataklarını sıklaştıran ve Yeni Çan kalesine yüklenen sarı – siyahlılar zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Vahdet harika bir şut ile topu ağlara gönderdi ve Tekirdağspor’u 1-0 öne geçirdi.Mücadelede başka gol olmayınca Tekirdağspor, bayrama üç puan alarak girdi.
 
“ KOLAY MAÇI ZORA SOKTUK”
Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ergun Kantarcı; “Kolay maçı zora soktuk. İlk yarıda iki, üç gol bulup farkı açabilirdik. Top alış – verişinde çok hata yaptık. Stres ve baskı var üzerimizde. Bir rahatlığa kavuşamadık. Bu maç bizim için milattı. Bizim tamam mı? Devam mı? Diyeceğimiz bir maçtı. İkinci  ve üçüncü gol kaçtı. Direkten top döndü. Bir tanesi gol olsa rahatla maç izleyecektik ve izlettirecektik.  15 günlük ara bize iyi gelecek. Yenilseydik taraftara bayramı rezil edecektik. Yenmemiz çok güzel oldu. Şartlardan dolayı kadroda revizyon yapmak zorundayım. Edirne mücadelesinde oynayan 6 oyuncum sahada yoktu bugün. Hep bir aksilikler oluyor. İnşallah zamanla bunlar düzelecek. Omar takıma katılınca mücadele yapımızda değişecek.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10