Çerkezköyspor’da gol orucu devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de dördüncü haftaya bir puanla giren Çerkezköyspor deplasmanda Bozcaadaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği gol ve

19.10.2013 00:01:00 0
Çerkezköyspor’da gol orucu devam ediyor
 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Ligde Çerkezköyspor dördüncü hafta sonunda da galibiyet ile tanışamadı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR GOL ARADI
Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımı deplasmanda karşılaştığı Bozcaadaspor  karşısında üstün oynadığı müsabakadan bir punla ayrıldı. Müsabakanın başından sonuna kadar daha derli toplu bir futbol sergileyen Çerkezköyspor takımı aradığı golü bulmakta zorluk çekti.Gerek Bozcaadaspor takımının defans ve kalecisinin gününde olması,gerekse Çerkezköyspor takımının forvetlerinin şanssız bir günde olması kısır bir skorun ortaya çıkmasına sebep oldu.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Bozcaada takımı genç ve disiplinli bir takım ve sahaya iyi yayılıp takım oyununu iyi uygulamaya çalıştı. Müsabakanın genelinde oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve daha etkili olan deplasman takımı Çerkezköyspor takımı bir türlü galibiyeti getiren golü kaydedemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.
 
GALİBİYET ALAMADI
Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri ile başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Ancak ileride Abdi’yi pozisyonlarla buluşturamayan Çerkezköyspor bir türlü istediği gol ve golleri bulamadı. Ev sahibi ekip Bozcadaaspor ise gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu bir puan ile puanını iki yaparken, Yalovaspor’un haftayı üç puan ile kapatması sonucu Çerkezköyspor ligin dibine demir atmış oldu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10