“Bu eli çevirmeyin”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Tekirdağ il başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı.

Tekirdağ 19.10.2013 00:18:00 0
“Bu eli çevirmeyin”
HER BAYRAM MÜJDE İLE GELİR
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur ve partililer tarafından karşılanan Soylu, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, demokratikleşme paketinin bayram müjdesi olduğunu ileri sürerek “Her bayram kendi müjdesi ile gelir. AK Parti’nin bu güzel ülkeye bayram öncesi çok güzel bir müjdesi oldu: Demokratikleşme paketi. AK Parti’nin son 11 yıldır ortaya koyduğu bu büyük mücadelenin hizmet azminin belki ayakta tutulmasının en önemli numunelerinden birisidir bu demokratikleşme paketi. Bu topraklarda hep millet devlet uzlaşmazlığı söz konusu oldu.  Millet devlet mesafesi söz konusu oldu. 11 yıldır bu kadrolar millet devlet mesafesinin ortadan kaldırmak için bütün gayretini ortaya koydu” ifadesini kullandı.
 
DAHA ÇOK YÜKSELMEYE İHTİYACI VAR
Soylu, siyasi partilere de bayram sonrası uzlaşılan maddeleri kanunlaştırmak için çağrı yaptı. Soylu “Bayram öncesi demokratikleşme paketinden bayram sonrası Anayasa’nın bu zamana kadar uzlaşılan maddelerini çıkarma konusunda yeniden bir irade ortaya koyalım. MHP’ye, CHP’ye, BDP’ye çağrı yapıyorum bu eli çevirmeyin. Evet dediğiniz bu teklife aynı ısrar ve kararlıkla ‘evet’ deyin. Bu milletin her zaman ve her zaman morale, başarıya bu milletin yarınlarda daha çok yükselmeye ihtiyacı var” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10