Çerkezköy’de berberlerin bayram yoğunluğu

Kurban Bayramına traşlı girmek isteyen vatandaşlar berberlere akın edince, esnaf sabaha kadar mesai yaptı. Yoğunluk nedeniyle talepleri karşılamakta zorlanan bazı berberler ise gecenin geç saatlerine kadar müşteriler

Çerkezköy 19.10.2013 00:53:00 0
Çerkezköy’de berberlerin bayram yoğunluğu
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de Kurban Bayramı öncesi vatandaşın en çok kapısını çaldığı esnafların başında gelen berberler, fazla mesai yaptı.
 
SABAHA KADAR TRAŞ YAPTILAR
Çerkezköy’de her bayram öncesinde olduğu gibi en fazla yoğunluğun yaşandığı yerler arasında berberler geldi. Bayrama traş olarak girmek isteyen vatandaşlar berber salonlarının yolunu tuttu. Durmaksızın müşterilerini tıraş etmek için ter döken berberler, sabahın erken saatlerine kadar çalıştı. 
 
“MÜŞTERİLERİ GERİ ÇEVİRMİYORUZ”
Çerkezköy’de berberlik yapan Levent Yavaş sahaba kadar çalıştıklarını kaydetti. Genelde vatandaşların saç ve sakal traşları ile yüz bakımlarını son iki güne bıraktıklarını belirten Yavaş, nedeninin ise bayrama güzel bir görünümle girmek olduğunu dile getirdi. Yavaş "Bayrama güzel bir görünümle girmek isteyen vatandaşlarımız bugünden itibaren başlayarak dükkanlarımıza akın etmeye başladılar. Hiçbir müşterimizi geri çevirmek istemiyoruz" diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10