Bayramda da çalıştılar

CHP ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayları, bayram boyunca gruplar halinde vatandaş ve esnafı ziyaret ederek onların bayramını kutladı.

Çerkezköy 19.10.2013 00:55:00 0
Bayramda da çalıştılar
 KURBAN SATIŞ YERİNİ DE ZİYARET ETTİ
Bayramın ilk günü Çerkezköy’ün en yaşlısı olan Teşrife Aslantaş’ı evinde ziyaret ederek onun bayramını kutlayan ve ailesiyle sohbet eden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve esnafın yanı sıra Kurbanlık Satış yerini de ziyaret ederek, kurban satıcıları ile sohbet etti.
 
ERENLER CEMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Subaykan Pandar da bayram boyunca seçim çalışmalarını sürdürdü. Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de vatandaşlarla bayramlaşan Pandar, Kapaklı’daki Erenler Cemevi’ni de ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.
 
ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİLER
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Oktay Temel, Niyazi Özdemir ve Zerran Duran da bayramda sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları ziyaret etti. Bayramın ilk günü partililerle birlikte şehit ailelerini, Çerkezköy Atatürk Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, bayram boyunca da sivil toplum kuruluşları ve esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdürdü.
 
AK PARTİ’NİN ADAYLARI DA ÇALIŞTI
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayları da partililerle birlikte bayram boyunca Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10