Ters şeride giren çekici, 3 cana mal oluyordu

Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan kurtarılarak Çe

Kapaklı 19.10.2013 01:21:00 0
Ters şeride giren çekici, 3 cana mal oluyordu
 Çerkezköy Haber - Kapaklı-Çerkezköy Yolu’nda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
 
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR
Kaza önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Kapaklı’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Cemil Tosun’ın (35) kullandığı 22 UE 089 plakalı kamyonet ile ters yönden yolda seyir halinde Vedat Özbudak’ın (37) kullandığı plakasız çekici kafa kafaya çarpıştı.
 
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ TERS YÖNE GİRDİ
İddiaya göre çekici ile Çerkezköy Kapaklı yoluna ters şeritte seyir halinde olan Vedat Özbudak’ın, normal yolunda seyreden Cemil Tosun’un kullandığı araca çarpması sonucu araçta bulunan Cemil Tosun, annesi Muzaffer Tosun (61) ve Babası Rasim Tosun (63) araç içerisinde sıkıştı. Kısa sürede Kapaklı Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ve 112 acil servis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kurtarma çalışmaları başladı. Araç içerisinde sıkışan aile İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik kurtarma çalışmasının ardından araç içerisinden çıkartılarak 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tosun ailesinin hastanede yapılan tedavilerinin ardından hayati tehlikelerinin olmadığı, sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.
 
OLAY YERİ İÇKİ KUTULARIYLA DOLUYDU
Kazada ters yönden seyir halinde olan Vedat Özbudak’ın kullandığı çekiciden içki kutuları çarpışmanın şiddetiyle yola savruldu. Aşırı alkollü olan Özbudak çekiciden güçlükle indirildi. Vücudunun çeşitli yerinden yaralanan ve ayakta durmakta güçlük çeken Özbudak polis ekipleri tarafından alkol kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan alkol muayenesinde 340 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10