Ayrıştırma politikasına halk gereken cevabı verecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri bayramın ikinci günü bayramlaştı.

Çerkezköy 19.10.2013 01:25:00 0
Ayrıştırma politikasına halk gereken cevabı verecektir
 36 ETNİK KÖKEN OLUŞTURULDU
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de katıldığı bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu. Bayramlaşmada konuşan Milletvekili Bülent Belen, bayramların en büyük özelliğinin insanlar arasında birlik beraberlik ruhunu pekiştirmek olduğunu ifade ederek “Bu müstesna günler insanımız arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların bir kenara itilerek kardeşlik duygularının ön plana çıkartıldığı günlerimizdendir. Bir ve bütün olmayı her halükarda sağlamaya vesile olan birçok etken olmasına rağmen AKP iktidarı ülkemizde ayrışmayı körüklemektedir. Türkiye’de 36 etnik köken oluşturarak Amerika’nın istek ve doğrultularını esas alarak bir yönetim şekli oluşturulmuş” dedi.
 
HİÇ BİR OYUN TUTMAYACAKTIR
Belen, yerel seçimlerde AK Parti’nin ayrıştırma politikasına halkın gereken cevabı vereceğini ifade ederek “AK Parti’nin ayrıştırma politikasıyla özellikle Güneydoğu’daki bölücülerin ekmeğine yağ sürmektedir. MHP olduğu müddetçe ülkemizde oynanan oyunların hiç biri tutmayacaktır. Hiç kimsenin gücü bu güzelim ülkeyi bölmeye yetmeyecektir.  Allah ülkeyi yöneten Başbakan’a akıl izan nasip etsin” diye konuştu.
 
AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİLER
Teşkilattaki bayramlaşma programının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer, AK Parti teşkilatını ziyaret ederek AK Partililerin bayramını kutladı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Önsel ve beraberindeki partililer, Kurban Bayramı ve bayramın sosyal yapımız üzerindeki etkilerine dair konularda sohbet etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Kurban Bayramının, dini bir vecibeyi yerine getirme zorunluluğu yanında, insanlarla iç içe olmayı sağladığını ifade ederken, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de, “Bayramlar düşüncesi ne olursa olsun cihanşümul bir nitelikte olması nedeniyle bütün inananlara hitap ediyor” dedi.
 
ŞEHİT AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLADILAR
AK Parti ziyaretinin ardından Atatürk Caddesi’ndeki esnafı tek tek dolaşarak esnafın bayramını kutlayan MHP heyeti, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un baba ocağını da ziyaret ederek şehit ailesinin bayramını kutladı.
 
Haber / Reyhan YAVUZ
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10