Ordu, tek başına muhalefetini sürdürüyor

Çerkezköy’de uzun yıllar ilçe başkanı olarak görev yapan ve MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda görevden alınan Mustafa Ordu, alışılmış stiline bir yenisini daha ekleyerek Cumartesi gü

Çerkezköy 20.10.2013 19:58:00 0
Ordu, tek başına muhalefetini sürdürüyor
 İTİRAZ KABUL EDİLDİ
Saat 13.00’da basın açıklaması yapan Ordu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan 1445, 1446 adalarda bölge idare mahkemesine yapmış oldukları itirazın mahkeme tarafından kabul edildiğini ifade ederek “Mahkemede bu davanın devam etmesi için keşfe de bin 670 TL para yatırmamızı istedi. Biz bu davayı Çerkezköy’ün kamu malını gasp etmiş kişiler için itirazda bulunduk. Mahkemede uygun bazı hatalar tespit etmiş ki, bizim itirazı kabul ederek mahkemeyi açmıştır” dedi.
 
“PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYİN”
Bu işin sadece Mustafa Ordu’nun işi olmadığını ifade eden Ordu “Bu Çerkezköy’ün işidir. Bundan sonra mahkemenin seyrinde herkesin elini taşın altına koyup, herkesin bu aşırı rant olayını önlemesini istiyorum. Diğer siyasi parti adayları için de bu olay büyük bir fırsattır. Hizmet aşkı ile yola çıkan adaylar 1445-1446 adalarda yapılan 35 trilyonluk rantta mahkemeye yardımcı olup, bizlerle beraber bu konuyu halletmesi gerekiyor. Siyasi Parti yönetim ve teşkilatları, böyle bir rantı iki şahısa peşkeş çektirmeyin” dedi. AK Parti İlçe Teşkilatına da seslenen Ordu “Bu olayın ciddiyetini bilerek, kendilerinin de bu işe el atmalarını istiyorum. Aksi takdirde 110 bin nüfuslu Çerkezköy’de, vatandaşlara kendilerini tek tek şikayet edeceğiz. Vatandaşlar Narin Deresi’nde paraları ile yer aldı. Onu da imara soktular. Bizim ona itirazımız olmadı. Çerkezköy’de Kipa’dan sonra ikinci bir AVM’nin kurulması esnafımızı zora sokacak. Bu AVM’nin yapılmasının ardından esnafın kazanacağı alışveriş oranı yüzde 25’lere düşecektir” diye konuştu.
 
ÖĞRETMENEVİ YA DA HAVUZ YAPILABİLİR
Çerkezköy’de AVM yapılması planlanan yere daha farklı şeylerin yapılması gerektiğini ileri süren Ordu “Bu alana geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz için öğretmen evi yapılabilir. 110 bin nüfuslu bir ilçede öğretmen evi eksikliği var. Çocukların yüzme öğrenmesi için havuz yaptırılabilir. Artık bu milletin yakasını bırakın. AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi Pazar yerinde stant açıp üye kaydı yapıyor. İnsanlarımızı kandırmaya çalışıyorlar onurları ile oynuyorlar. İnsanların onuru ile oynamaya sizin gücünüz yetmez” diye konuştu.
 
“İKİSİ DE ÜYE DEĞİL”
Şubat ayında AK Parti’ye katılan ve rozetleri DP Eski genel Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından takılan Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Kızılpınar Belde Başkanı Halit Er’in AK Parti’ye üye yapılmadığı iddiasında bulunan Ordu “Sizler bu ismini saydığımız iki başkanın üye kaydı yaptınız mı? İki dönemdir siyasi partilerin onaylanan üye kayıt listelerinde bu arkadaşların isimleri yoktur. Bu kişiler halen Demokrat Parti üyesidir. Bunları kağıt üzerinde üye yapmışlardır. Vatandaşlarımız da bu partilere inanmasınlar. Demokrat Parti İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar ve Kızılpınar Belde Başkanı Halit Er kahve köşelerinde biz ne yapacağız diyip kara kara düşünüyorlar” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10