Amacım Çerkezköy halkına hizmet etmek

Kızılpınar’da uzun yıllar belde gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Ahmet Yıldız, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adaylığını açıkladı.

Çerkezköy 20.10.2013 20:06:00 0
Amacım Çerkezköy halkına hizmet etmek
 BAŞVURUSUNU YAPTI
Önceki gün saat 16.00’da partinin Çerkezköy ilçe teşkilatında düzenlenen programda, dosyasını teslim eden Ahmet Yıldız’ı Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy AK Parti İlçe Teşkilatı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Selda Yeşil, AK Parti Çerkezköy Mali İşler Sorumlusu İrfan Ak, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Danyeli, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit ve çok sayıda Kızılpınarlı vatandaş yalnız bırakmadı.
 
AYNI ŞEVK VE HEYECANLA ÇALIŞACAĞIM
Programda konuşan meclis üyesi aday adayı Ahmet Yıldız, on yılı aşkın bir süredir Kızılpınar’da gençlik kolları başkanlığı görevi yaptığını anımsattı. Bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla belediye meclis üyeliği görevini sürdüreceğini ifade eden Yıldız “2005 yılında gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendiğimde, fitne ve fesada yer vermemeye gayret ettim. Bir ailenin fertleriymişçesine birbirimize kardeşçe kenetlenerek görevimizi yürüttük. Bütün gençlerimiz bir araya toplayarak, onları kahvehanenin esiri olmaktan kurtardık” dedi. Çanakkale ve Bursa illerini kapsayan geziler düzenleyerek gençleri geçmişle tanıştırdıklarını belirten Yıldız “Çünkü geçmişini bilmeyenler, geleceklerine yön veremezler” dedi. Konuşması sık sık “Ahmet başkan nerede biz oradayız sloganıyla kesilen Ahmet Yıldız, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeliğine aday adaylığına el kaldırıp indirmek için müracaat etmediğini; amacının Çerkezköy Halkına hizmet olduğunu vurguladı. Kanaat önderleri ve sivil toplum örgütleri yöneticileriyle yaptığı detaylı görüşmeler sonucunda, aday adaylığını açıklamaya karar verdiğini söyleyen Yıldız “Hükümetimiz halkımıza gerektiği derecede hizmet verememiş olsaydı ben de bugün belediye meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklayamazdım. Hükümetimizin sunduğu hizmetleri, aracı olarak halkımıza en güzel şekilde ulaştırdık. İşte bu hizmetlerimizin sonucunda, başımız dik, alnımız açık olarak yeni bir göreve talip oldum” dedi. Yıldız, Kızılpınar’da yaptığı hizmetlerin çıtasını yükseltmek için Çerkezköy Belediyesi meclis üyeliğine talip olduğunu ifade etti.
 
BU İNSANLAR KADERİNE TERK EDİLMESİN
Kızılpınar’ın nüfusunun 30 bin olduğunu söyleyen Ahmet Yıldız “Bu insanların kendi kaderine terk edilmemesi için Çerkezköy Belediyesi meclis üyeliğine aday adaylığımı açıkladım” dedi. Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın toplantıda yer almamasını da eleştiren Yıldız “Bayram tatiline denk gelen bu toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da aramızda olsaydı. Mazereti nedeniyle burada olmadığı belirtilmiş. Biz yine de kendisine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10