“Taşımacılıkta en iyilerden biriyiz”

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, basın mensupları bir araya geldi.

Çorlu 24.10.2013 13:04:00 0
 “Taşımacılıkta en iyilerden biriyiz”
SİSTEM HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Çorlu Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde bulunan Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci hazır bulundu. Şantiyede yapılan çalışmaları anlatan Başkan Baysan, personel yapısı, araç ve yakıt takip sistemleri hakkında bilgiler aktardı.
 
EN İYİ HİZMETİ VEREN KURUMLARDAN BİRİYİZ
Baysan, araç parkurunun yanı sıra toplu taşıma hizmetlerini gerçekleştirmeye yönelik yatırımlar yaptıklarını belirterek, Çorlu Belediyesi'nin Türkiye'de toplu taşımacılık konusunda en iyi hizmeti veren kurumlardan biri olduğunu ileri sürdü. Hem araç parkurundaki iş makinelerinin hem de şehir içi toplu taşımacılığında kullanılan otobüslerinin hizmetlerinde araç takip sistemini kullandıklarını ifade eden Baysan, “Birçok kurumun daha yeni yeni kullanmaya başladığı teknolojileri, belediyemiz yıllardır kullanmaya devam ediyor. Yaptığımız yatırımlar belediyemizin tam kapasiteyle hizmet vermesini sağlamıştır” dedi.
 
DEVAM EDEN PROJELERİ DE ANLATTI
Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları ve devam eden projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Baysan "Bu sene önemli bir asfalt ve yol yatırımı yapmış bulunmaktayız. Yaklaşık 14 kilometre uzunluğundaki Bülent Ecevit Bulvarı'nı Çorlu'ya kazandırdık. Tekirdağ yolu üzerinde bulunan Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalarımız sonuçlanmak üzere."dedi. Ayrıca Emlak Konutları Bölgesi'nde yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağının da müjdesini verdi. Göreve geldikleri günden itibaren gerek altyapı, gerekse üstyapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Baysan, Kumyol Caddesi ve Aslan Sokak'ın mevcut altyapısının ekonomik kullanım ömrünü doldurmuş olması sebebiyle çalışma başlatacaklarını açıkladı. Daha sonra Çorlu Belediyesi Şantiye Şefi İsmail Yaşar Demir, dijital ortamda araçların tek merkezden yönetimi ve takip süreçleri hakkında bir sunum yaptı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10