Eğitim Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı

Namık Kemal Üniversitesi, Hayrabolu Belediyesi ve Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA ile ortaklaşa hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Karadeniz Deltalarında Bütünleşik Arazi Kullanımı Yönetiminin M

Tekirdağ 24.10.2013 17:26:00 0
 Eğitim Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı
 
İLK TOPLANTI YAPILDI
Türkiye’deki ¨Bütünleşik Arazi Kullanımı Yönetimi¨ proje ortaklarının gerçekleştirdiği üçüncü toplantı sonucunda alınan karar ile kurulan Eğitim Danışma Kurulu, birinci toplantısını Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlük Binası’nda yaptı. Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, TURMEPA Genel Müdürü Akşit Özkural, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Fatih Konukcu, Tarla Bitkileri Bölümü Prof. Dr. Mural Altın, Çevre Müh.Bölümü Doç. Dr.Lokman Hakan Tecer, Ankara Ünv. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Selahidddin Öğülmüş katıldığı toplantı sonunda Kurul, hazırlanacak eğitim programının temel amacını belirledi.
 
PAYLAŞIMA SUNULMASI HEDEFLENİYOR
Eğitim programının temel amacının, bireylere Karadeniz Deltalarında Bütünleşik Arazi Kullanımı Yönetiminin Modellenmesi Projesi'nin amacını ve uygulanabilirliğini destekleyecek tutum ve davranışlar kazandırmak olduğu ifade edildi. Eğitim programı sonrasında Ergene Havzası’nın geçtiği Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illeri merkez alınarak eğitim çıktılarının ülke geneli ile diğer proje ortakları olan Bulgaristan, Gürcistan ve Ukrayna ile de paylaşıma sunulmasının hedeflendiği belirtildi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10