“Ortak görüşümüz Çerkezköy’e hizmet”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, Çerkezköy merkez ve köylerde hizmet veren 17 muhtar ile yemekte bir araya geldi. Önceki akşam saat 19.00’da Et Beyi Restaurant’ta düzenlenen

Çerkezköy 25.10.2013 13:08:00 0
 “Ortak görüşümüz Çerkezköy’e hizmet”
“İKTİDAR İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay yemekte yaptığı konuşmada “Biz 7 kişi Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni süreci adına 2 Eylül itibariyle aday adaylığımızı verip yetmiş gündür partiyi 30 Mart akşamı iktidara getirmek için mücadele ediyoruz. Hepimizin ortak görüşü ise Çerkezköy’e hizmettir. Bu yaklaşımla hareket ediyoruz. CHP olarak bu süreçte ortaya koyduklarımız ile bazı farklılıkları öne çıkarmamız gerekiyordu” dedi.

“KATILIMCI BELEDİYE İSTİYORUZ”
Çerkezköy’e yeni bir belediyecilik anlayışı getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akay “CHP bizim parti ilkesi olarak yerel yönetimlerle yerel seçimlerin sonunda ortaya çıkaracağımız farklılıkların temelinde 30 Mart’tan sonra Çerkezköy’de katılımcı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Bugün Çerkezköy’de görmüş olduğumuz en temel eksiklik problem, katılımcılıktan yana bir sıkıntının olması. Çerkezköy’ü tek adamlık yönetim anlayışından kurtarmaya ihtiyacı olduğunu görüyoruz. CHP olarak mahalle muhtarlarımızın kendi mahallerinde söz ve karar sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Katılımcı belediyeciliğin öncüsü olması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

“KAMUOYUNDA BU ALGI YERİNE OTURMUŞTUR”
Çerkezköy Belediyesi’nde son günlerde önemli eksiklikler olduğunu gözlemlediklerini ifade eden Akay “Bunları seçim çalışması yaptığımız vatandaşlarımız da görüyorlar. AK Parti’nin son dönemlerde yaptığı belediyecilikte hizmet anlayışında Kızılpınar, Veliköy’ün yaşadığı eksiklikler bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni seçimin favorisi haline getirmiştir. Kamuoyunda bu algı yerine oturmuştur. Çerkezköy’e hizmet için daha iyiye kavuşması gerektiğine inanarak bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz” dedi.

“ÇERKEZKÖY İÇİN DAHA İYİ OLUR”
Adayı kamuoyu anketlerinin belirleyeceğini belirten Akay “Demokrasinin geliştiğini düşünüyorum. Son dönemlerde böyle bir seçim dönemi olmamıştı. Vatandaşlardan aldıklarımız, yaşadıklarımızdan tecrübe edinerek bunu görüyoruz. Son dönemin en enerjik, en değişik aday adaylık sürecini yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu süreci erken başlatarak bir adım öne geçtiğini düşünüyorum. Çünkü iktidar partisi 21 Ekim olan aday adaylık başvurusunu 1 Ekim tarihine geri çekmiştir. Bugün burada hakikaten CHP önemli bir adımı atmıştır. Ümit ediyorum CHP’nin gerçekleştireceği hayalleri hep beraber seçilecek muhtarlarımız ile bir araya koyacağız. Çerkezköy adına her şeyi hep beraber yapacağımızı ümit ediyorum” ifadesini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar da “Bu akşam Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay’ın gerçekleştirmiş olduğu yemekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi süreci bizlerle paylaştı” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10