Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız

Veliköy Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Belindir, resmi başvurusunu yapan 5.başkan aday adayı old

Çerkezköy 25.10.2013 21:10:00 0
 Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacağız
BÜYÜK, GÜÇLÜ BİR İLÇE ORTAYA ÇIKTI
Dün akşam saat 18.00’da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda konuşan İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ferhat Yegin, Hanifi Belindir’in aday adaylığının kendisine, partiye ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Çerkezköy Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de, siyasi yaşantısının 2004 yılında meclis üyeliği adaylığı ile başladığını söyledi. Mücavir sınırların ortadan kalkmasıyla ömrünün sonuna kadar yaşamak istediği ilçe olan Çerkezköy’e hizmet edecek azim ve kararlılığı kendinde bulduğu için Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyleyen Belindir, “Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy’ümüzün birleşmesi ile büyük, güçlü bir ilçe ortaya çıkmıştır. Bu güç başarı için tek bir hedefe kilitlenmiştir; o da Çerkezköy Belediyesini kazanmaktır” dedi.
 
 
BÜYÜK BİR ZENGİNLİKTİR
Çerkezköy’de belediye başkanı ve meclis üyesi aday adaylarının fazla olmasının büyük bir zenginlik olduğunu ifade eden Belindir “Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakarlıktır.  Bu sorumluluk için elini taşın altına koyan tüm aday adaylarımıza kolaylık ve başarılar diliyorum. Ancak birlikten kuvvet doğar.  Ben inanıyorum ki, Ak alınları ile birlik ve beraberlik içerisinde, görev alsın yada almasın, Ak Parti ailemizin bir ferdi olan tüm aday adaylarımız, dört elle sarılarak çalışacak, bu çalışmanın sonunda da yalnızca Çerkezköy değil,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de Ak Partimizin bir ak belediyesi olacaktır” diye konuştu.
 
 
 
ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR
Belediyeciliği yakından tanıdığını ve bildiğini söyleyen Hanifi Belindir “Çerkezköy için yeni yaşam alanları, eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelerimiz var. Tecrübe ve birikimlerimi Çerkezköy’e hizmet için, Çerkezköy halkının aydınlık geleceği adına kullanmak istiyorum. Her an gelişen, değişen ve büyüyen bir bölgede,  belediyeci olarak hizmet ettiğim 4,5 yıllık sürede, sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici oldum. Çerkezköy’e ve Çerkezköy halkına hizmet vermek için yine bu yarışta yer alıyorum. Allah nasip eder başkan olursam yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla ve mahalle meclisleriyle hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Çerkezköy’ümüze yakışan hizmetleri üreterek, doğru çözümlerle hayatın önündeki tüm engelleri birlikte ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.

 
ALNIM AK OLARAK YENİDEN TALİP OLUYORUM
Çerkezköy’ün tüm güzelliklere layık olduğunu söyleyen Belindir “Aldığım aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnım ak olarak bu günlere geldim. Bu günde alnım ak olarak partimizde göreve talip oluyorum. Rozetimi bizzat ellerinden alma şerefi ile onurlandırıldığım, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışma anlayışı vardır. Biz de bu anlayışla yola çıktık ve bu düşünce ışığında kendimize bir yol çizdik” dedi.

 
TELEFONLA KATILDI
Siyaset Akademisi’nin sertifika töreni için Ankara’da bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da programa telefonla katıldı. Demirbağ da, Hanifi Belindir’in aday adaylığının kendisine, ailesine, partiye ve Çerkezköy’e hayırlı olmasının temenni etti.  

 
ÜSTESİNDEN GELECEÐİNE İNANIYORUM
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de programda yaptığı konuşmada, aday adaylığı sürecinin yavaş yavaş tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek “8-10 aday adayı olacağız. Bir muhalefet partisinin aday adayı sayısını geçememiş olsaydık bu bizim ayıbımız olurdu. Hem nitelik hem de nicelik olarak onları geçmiş olacağız” dedi. Aralık ayında Çerkezköy’ü kimin temsil edeceğinin belirlenmiş olacağını söyleyen Ertem “Aday kim olursa olsun tüm aday adayları o arkadaşımızın arkasında çalışacağız” dedi. Hanifi Belindir’in 4.5 yılda edindiği tecrübe ile Çerkezköy’e aday olduğunu belirten Ertem, bunun üstesinden kalkacağına inandığını söyledi.

 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Pazar günü Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacak olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da, “Biz AK Parti’nin mensuplarıyız. Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinden aday adayıyız. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz lazım. Kime görev verilirse hep birlikte onun arkasında duracağımıza inanıyorum. Böyle olursa Çerkezköy Belediyesi’ni ve Büyükşehir Belediyesi’ni alacağımıza inanıyorum” dedi. AK Partili Belediyelerin diğerleri ile kıyaslanamayacağını, arada dağlar kadar fark olduğunu ileri süren Korkmaz “Biz birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle çalışacağız” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve diğer aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 
HEMŞERİLERİ DE YALNIZ BIRAKMADI
Hanifi Belindir’in aday adaylığı başvurusu dolayısıyla düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ferhat Yegin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Yegin, Mehmet Danyeli, Habip Bilgin, Mehmet Sürücü, Süleyman Ak, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, Veliköy Erzurumlular Derneği Başkanı Zeki Diler, Kızılpınar Erzurumlular Derneği Başkanı Kadir Işık, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Kerim Akın, Veliköy Sanayi Mahallesi Muhtarı Erdal Diler, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Kuru ile çok sayıda partili ve Erzurumlu katıldı.

 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10