Temayül 9 Kasım’da yapılacak

AK Partili belediye başkanları, belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile partililer Cumartesi günü AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvalt

Çerkezköy 27.10.2013 11:29:00 0
 Temayül 9 Kasım’da yapılacak
KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, İl genel meclis üyeleri Hasan Karaca, Ercan Çorbacı, Abdurrahman Çiçek, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Habip Bilgin, Mehmet Danyeli, Süleyman Ak, Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy Belediye Meclis Üyeleri, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.
TEMAYÜLE GİDECEÐİZ
Kahvaltıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, temayül öncesi bir araya gelip istişarede bulunmak amacıyla bu kahvaltılı programı düzenlediklerini ifade ederek “Temayül öncesi Veliköy ve Kızılpınar’da da bir araya gelip son bir istişare edip daha sonra temayüle gideceğiz. Temayül 9 Kasım’da yapılacak. Cuma günü Siyaset Akademisi Sertifikas töreni için Ankara’ya gitttiğini anımsatan Demirbağ, Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili anılarını da paylaştı. Demirbağ, seçimlerin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10