“Başbakanımıza ‘büyükşehir’ hediyesi vermeliyiz”

4 buçuk yıldır AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Süleyman Ak, AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Çerkezköy 27.10.2013 19:27:00 0
 “Başbakanımıza ‘büyükşehir’ hediyesi vermeliyiz”
 
AK PARTİLİ OLMAK KOLAY DEÐİL
Programlarını ilçe teşkilatında düzenleyen diğer aday adaylarının aksine Süleyman Ak’ın aday adaylığı programı, parti binası önünde düzenlendi. Dün saat 18.00’da düzenlenen programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, siyaseti millete hizmet olarak gördüklerini belirtti. Aday adaylığının Süleyman Ak’a, ailesine, Çerkezköy’e ve partiye hayırlı olmasını temenni eden Demirbağ “Bu hizmet yarışında hepimiz birer neferiz. Meclis üyeliği, başkanlık, milletvekilliği ve hatta başbakanlık bile hizmet yolunda bir teferruattır. AK Partili olmak çok kolay değil” dedi.

AMACIMIZ BAYRAÐI 5 YIL DAHA ÇERKEZKÖY’DE DALGALANDIRMAK
Bu seçimin sadece Çerkezköy Belediyesi seçimi olarak düşünülmemesi gerektiğini vurgulayan  Demirbağ “Aday kim olursa olsun Türkiye’de yapılan iyi işlerin devamı için birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bu başvurunun Süleyman Ak’a ve ailesine hayırlı olmasını temenni etti. Zaman daraldıkça sürecin hızlı işlemeye başladığını ifade eden Ertem “En az 9 aday adayı ile birlikte bu yarışın içine gireceğiz. Amacımız Çerkezköy’de AK Parti’nin bayrağını 10 yıldır olduğu gibi bundaki sonraki 5 yılda da Çerkezköy’de dalgalandırmak, hizmetleri daha da artırarak yapabilmeyi sağlamak. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin” diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZA HEDİYE ETMELİYİZ
Başvuruların Cuma günü sona ereceğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “9 Kasım’da temayül yoklaması ve çeşitli araştırmalar yapılacak. Aralık ayının ilk haftasında adayın açıklanacağını tahmin ediyoruz” dedi bu yola çıkan herkesin hizmet için yola çıktığını belirten Ertem “Birbirimizi karalayarak, önünü keserek değil, birbirimizin elinden tutarak bu süreci tamamlamalıyız. Bu süreçte safları gevşeterek değil, safları sıklaştırarak var gücümüzle çalışmalıyız” dedi. Aday kim olursa olsun altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının olacağını belirten Ertem “Onun kararına göre hareket etmek durumundayız. Çerkezköy özel bir yer. AK Parti’nin Tekirdağ’da en fazla oy alacağı yer Çerkezköy’dür. Çerkezköy’de en yüksek oyu alıp, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de alarak Başbakanımıza hediye etmeliyiz” dedi.

KARDEŞÇE BU KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ SÜRDÜRECEÐİZ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak da “Tüm aday adayı arkadaşlarımız en az benim kadar ve benden fazla AK Parti’ye gönül vermiş arkadaşlarım. Menfaatlerimizi, nefsi duygularımızı bir tarafa bırakıp Tekirdağ’ı nasıl alabiliriz gayreti içinde olmalıyız. Ben Çerkezköy Belediyesi’nin hizmet çıtasını biraz daha yükseltebilmek için bu yola çıktım. Aday olsam da olmasam da AK Parti’nin Çerkezköy’deki geleceği için mücadele edeceğim. Bu işler nasip işi. Rabbim bu görevi nasip ederse bir kişiyi Pınarhisar Cezaevi’nden alır dünya lideri yapar. Bütün aday adayı arkadaşlarımla bizler birer ağaç gibi ortaya çıkıp orman gibi kardeşçesine bu kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi. Konuşmaların ardından AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, başvuru evraklarını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI
Dün akşam saat 17.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ile yaklaşık 300 kişi katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10