Kutlamalar çelenk sunumu ile başladı

Cumhuriyet’in ilanının 90.yıldönümü etkinlikleri, dün düzenlenen çelenk sunumu programı ile başladı.

Çerkezköy 28.10.2013 15:29:00 0
 Kutlamalar çelenk sunumu ile başladı
 
ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ
Saat 13.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk programına CHP Tunceli Milletvekili Kamer genç, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti, CHP ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Temel, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Gümrük Müdürü Hasan Hüseyin Dinsever, İşkur Çerkezköy Şube Müdürü Ercan Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, askeri erkan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İSTİKLAL MARŞI’NIN OKUNMASI İLE SONA ERDİ
Program çelenk sunumu ile başladı. Çerkezköy Kaymakamlığı, Tugay Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı çelenklerinin Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından program saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 
GENÇ İLE AK PARTİLİLER ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, halini hatırını soran Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e “Çok şükür iyim. AK Parti iktidarını yıkana kadar da iyi olacağım” dedi. Nasıl olduğunu soran AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a da aynı cevabı veren genç, “Demirbağ’dan “Demek ki çok uzun süre yaşayacaksınız” cevabını aldı.

 
TEBRİKAT VE TÖRENLERLE DEVAM EDECEK
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün düzenlenecek olan tebrikat töreni ile devam edecek. Sabah saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.30’dan itibaren Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.

Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 
 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10