Özer de meclis üyeliğine aday

Emekli öğretmen İhsan Özer düzenlenen programda AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Çerkezköy 28.10.2013 15:44:00 0
 Özer de meclis üyeliğine aday
 
“CANİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
Dün saat 13.00’da gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Emekli öğretmenimiz İhsan Özer uzun yıllardır Çerkezköy’de ikamet etmektedir. Kendisi bu yarışta ben de varım diyerek Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yapacak. Kendisine ve ailesine hayırlısı olmasını diliyorum. İnşallah o da bizimle kutlu ve mübarek yolda, millete hizmet yarışında bizimle beraber el ele, gönül gönüle elinden gelen ne varsa koyacaktır. Adaylıklar belirlendikten sonra da sonuç ne olursa olsun bizimle beraber yürüyeceğine cani gönülden inanıyorum. İnşallah bize güç verecek, tecrübeleri ile beraber cesaret verecektir. Kendisini aramızda görmekten dolayı mutluyuz ve memnunuz” dedi.

“PARTİ İÇİN ÇALIŞACAÐIM”
30 Mart günü yapılacak Belediye seçimlerinde AK Parti’den Çerkezköy belediye meclis üyeliği için aday adayı olduğunu belirten İhsan Özer “Sorumluluğu fazla olan bir seçimdir. Bu seçimde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği için oy kullanılacak. İlçemizden seçilen beş meclis üyesinden biri Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olacak. Belediye Başkanları da büyük şehrin meclis üyesidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer ilçelerin Belediye Başkanlıkları ve meclis üyesi çoğunluğu alırsak hizmet fazla bir şekilde alınacak. Eğer görev verilirse meclis üyesi olursam çevreci bir çalışma, yer altı ve yer üstü kirlenmelerine karşı çalışmalar yapacağım. Şehircilikte oto parklı sığınaklı ardiyeli yeşil alanı olan yeni binalar yapılması için çalışacağım” dedi.

“GAYRET GÖSTERECEÐİM”
Gelişen Çerkezköy’de çok göç olması nedeniyle yeni yerlerin imara açılması için büyük şehirle birlikte çalışacağını belirten Özer “Büyük şehirle birlikte kamu binaları en az beş bin metrekare olacak. Çerkezköy’de bir öğretmen evine ihtiyaç var. Bunun için geniş bir yer ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek bir öğretmen evinin yapılması için gayret göstereceğim. Meclis üyeleri ilçe yönetimi ile argesiyle halktan gelen istekleri değerlendirme çalışması yapmalıdır. Meclis üyesi kendi alanında olduğu komisyonlarda dersine iyi çalışmalıdır. Hedef ve amacımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği ikinci on yılın çalışma programı çerçevesinde çalışacağım” ifadesini kullandı.

PARTİLİLER KATILDI
Çerkezköy’de spora önem verilmesi ve spor kulüplerinin kurulmasına öncülük edilmesi gerektiğini ifade eden Özer “Yeni amatör spor kulüpleri kurulmalıdır. Mahallelere futbol sahaları, tenis kortları, voleybol, basketbol sahaları yapılması için gayret göstereceğim. Hedefin ve amacın olmazsa mutlu sona ulaşamazsın. Dedikodudan fitne fesattan ufak hesaplardan uzaklaşırsak, ben sen değil biz olarak çalışırsak Tekirdağ’da hem Büyükşehir hem de Çerkezköy Belediyesini tekrar alırız. Allah’ın yardımı ile seçimlerde mutlu sona ulaşacağız” dedi. İhsan Özer’in meclis üyesi aday adaylığı başvurusuna AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,  Belediye Başkan Aday adayları Süleyman Ak, Habip Bilgin, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Abdurrahman Çiçek, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10