Atatürk İlköğretim Okuluspor’dan kötü başlangıç 0-3

Türkiye Deplasmanlı 3. Voleybol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir

29.10.2013 20:09:00 0
 Atatürk İlköğretim Okuluspor’dan kötü başlangıç 0-3
Çerkezköy Haber- Erkekler Voleybol 3.Liginde mücadele eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk haftayı puansız kapattı.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Pazar günü İstanbul’da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı etkili başladı.  İlk dakikalar karşılıklı sayılarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alan ev sahibi ekip temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşısında rahat sayılar buldu. Rakibi karşısında savunmada etkili olamayan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibini hataya zorlayarak aradaki sayı farkını azalttı. Karşılaşmanın ilk setinin ilk teknik molasına da ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile girildi.
 
İLK SETİ EV SAHİBİ EKİP KAZANDI
İlk teknik molaya üç sayı farkla mağlup giren temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda toparlanarak beraberliği yakaladı. Esat’ın etkili hücumları ile moral bulan temsilcimiz kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. İkinci teknik molaya da önde giren ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı setin sonlarına doğru farkı artırmayı bildi. 20’li sayılara beş sayılık üstünlük ile girmeyi bilen ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ilk seti 25-22 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 
 
TEMSİLCİMİZ HATA YAPTI
İkinci setin ilk bölümlerinde her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümlerinde daha az hata yapan ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı üstünlüğü eline aldı. Temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ise ilk sete nazaran bu sette daha çok hata yaptı. Rakibin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı farkı beş sayıya kadar çıkarttı.
 
SKOR 2-0 OLDU
Rakibinin servislerini karşılamakta zorlanan Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı farkın açılması ile birlikte oyun disiplininden koptu. Üst üste sayılar bulmaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 20’li sayılara dokuz sayılık üstünlükle girdi. Setin sonlarında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu seti de 25-18 önde tamamlayarak skoru 2-0 yaptı.
 
BU SETİ DE RAHAT KAZANDI
Karşılaşmanın üçüncü setinin ilk dakikalarında rahat bir oyun sergileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sayılar bulmaya devam etti. Servislerde ve hücumda maç boyunca etkili olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı rakibi Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımına rahat sayı fırsatı vermedi. Üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını tekrar açmayı başaran İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sayı farkını yine çift hanelere çıkarmayı başardı. Temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ise rakibine son dakikalara kadar direnmeye çalıştı. Arka arkaya sayılar bulmaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu seti de 25-16 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 
Haber/Faik Onur KAYA 

0282 726 91 91
0282 747 65 10