Emre Aydın coşturdu

Çorlu Belediyesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Konseri’nde pop müziğinin sevilen seslerinden Emre Aydın sahne aldı.

Çorlu 30.10.2013 11:18:00 0
 Emre Aydın coşturdu
FENER ALAYI İLE BAŞLADI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayında Atatürk Meydanı’nda toplanan on binlerce vatandaş, kortej halinde marşlar söyleyerek Cumhuriyet Parkı’na gitti. Daha sonra park içerisinde bulunan etkinlik alanında Cumhuriyet Konseri başladı. Son yıllarda şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Emre Aydın, vokalistleri ve orkestrasıyla birlikte sahneye çıktı.
 
 
 
 
“ADIMIZ ÇORLU, SOYADIMIZ TÜRKİYE”
Emre Aydın’a on binlerce müziksever eşlik etti. Konserin sonunda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu halkı adına Emre Aydın’a çiçek takdim etti. Başkan Baysan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını halkımızın yoğun katılımıyla, böylesine coşkulu bir ortamda kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada toplanan büyük kalabalık, cumhuriyeti koruyup daha ileri taşıyacağının en güzel göstergesidir. Cumhuriyet Bayramında böyle güzel bir konser verdiği için Emre Aydın’a da teşekkür ediyorum. Daha nice Cumhuriyet Bayramlarını hep birlikte kutlamayı diliyorum. Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10