“Çerkezköy büyüdükçe hizmet alanı da genişliyor”

Gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, önemli açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy 30.10.2013 11:51:00 0
 “Çerkezköy büyüdükçe hizmet alanı da genişliyor”
ASIL OLAN HİZMET YARIŞINDA BULUNMAKTIR
Dün saat 09.00’da Pera Villa Pastanesi’nde gazetecileri kahvaltıda ağırlayan Süleyman Ak, “Aday adaylığımı açıkladığım gün söylediğim sözlerin bugün de arkasındayım” dedi. Süleyman Ak, belediye başkanlığına talip olan tüm aday adaylarının kendine göre projelerinin olduğunu belirterek “Asıl olan hizmet yarışında bulunmaktır. Aday adaylarının hizmet yarışı içinde olması Çerkezköy için faydalı olacaktır. Bu durumdan en çok da Çerkezköy halkı karlı çıkacaktır” dedi.
 
 
 
HİZMETLERİN ÇITASINI YÜKSELTMEK İÇİN TALİP OLDUM
Başkan Aday Adayı Süleyman Ak, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e de teşekkür ederek “Kendisi meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte Çerkezköy için büyük hizmetler yaptı. Ben de o meclisin bir üyesiyim. Hizmet çıtasını biraz daha yükseltmek adına bu göreve talip oldum. Eğer nasip olur da aday gösterilirsem o zaman Çerkezköy’le ilgili gerçekleştirmeyi
planladığım tüm projeleri basın aracılığıyla halkımıza açıklayacağım” diye konuştu.
 
“BU ÇOK DOÐAL”
Çerkezköy büyüdükçe hizmet alanının da genişlediğini söyleyen Süleyman Ak, “Bu zamana kadar yapılan tüm projelere Ak Partili Meclis üyelerinin yanı sıra CHP’li meclis üyeleri de onay verdi. Önemli olan hizmetlerin tespitinin iyi yapılmasıdır. Sonuç olarak yalnız Çerkezköy’de değil, ülkenin tüm resmi kurumlarında yapılan hizmetlerde ufak tefek bozulmalar olabilir” dedi. Çerkezköy Belediyesi’nin borçlarının sorulması üzerine konuşan Süleyman Ak, “Benim belediyenin borçları ile ilgili net bir bilgim yok. Bu konularda Bütçe Komisyonu’nda görevli meclis üyesi arkadaşlarımız daha geniş bilgiye sahip. Fakat şunu söyleyebilirim ki ilçemiz sürekli göç alıyor” dedi. Harcamaların da sürekli arttığını söyleyen Ak, “Bu çok doğaldır. Belediye Başkanımız Ali Ertem 10 yıl önce görevi devraldığında da belediyenin borcu vardı” diye konuştu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10