Vali Yerlikaya, Cumhuriyet resepsiyonu verdi

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile beraber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. Yılı Kutlamaları çerçevesinde, Ramada Otel’de bir resepsiyon verdi.

Tekirdağ 30.10.2013 12:33:00 0
 Vali Yerlikaya, Cumhuriyet resepsiyonu verdi
EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Vali Yerlikaya Cumhuriyetin 90.yılının coşkuyla kutlandığını belirterek; “Öncelikle davetimize gelenlere ve tüm ilçelerimizde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan herkese teşekkür ediyorum. En büyük bayramımız kutlu olsun” dedi. Yerlikaya “Gazi Mustafa Kemal Atatürk; milletimizin adetine ve karakterine en uygun yönetim biçimi olan ve ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’i bizlere  emanet etmiştir. Biz millet olarak, bu emaneti ilelebet sürdürmek için birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız. Dünyada en önde gelen ülkeler içinde yer alacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
 
KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ
“Dünya döndükçe bu güzel millet nice Cumhuriyet Bayramlarını birlik beraberlik içinde esenlik ve huzurla kutlamaya devam etsin” temennisinde bulunan Yerlikaya, yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatının en kısa sürede bitirileceğinin 2014 yılında resepsiyonların Kültür Merkezinde çok daha fazla konuğun katılımıyla yapılacağının müjdesini de verdi.
 
KATILIM YOÐUN OLDU
Resepsiyona;  5. Kolordu Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve eşi İnci Bekiroğlu, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek ve eşi Düriye Erkek, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ve eşi, Malkara 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Eyüp Gürler ve eşi, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi Münevver Dalgıç, NKÜ Rektör V. Prof. Dr. İhsan Soysal, il protokolü ve eşleri, askeri erkan ve eşleri, Belediye Başkanları, köy ve mahalle muhtarları, şehit yakınları, gaziler, STK Başkan ve temsilcileri, akademisyenler, iş adamları, esnaflar, sanatçılar, milli sporcular, basın mensupları çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU                                 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10