15 milyon lirayla ortadan kayboldu

Trakya Üniversitesi Edirne Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi S.F., Tekirdağ'da özel bir bankada kredilerden sorumlu olarak çalışan 36 yaşındaki eşi S.F.'den haber alamayınca polise başvurdu. T

Bölgede Gündem 30.10.2013 16:09:00 0
 15 milyon lirayla ortadan kayboldu
MÜŞTERİLER ADINA KREDİ ÇEKTİ İDDİASI
Bu sırada kredi çekmediği halde evlerine geciken taksitler için uyarı yazısı gelenler de soluğu, kayıp S.F.'nin çalıştığı banka şubesinde aldı. Banka müfettişleri tarafından yapılan incelemede, iddiaya göre S.F.'nin daha önce Kırklareli, Silivri ve son olarak Tekirdağ'da çalıştığı banka şubesinden tanıdıklarının ya da daha önce kredi alanların kimliklerini kullanarak düşük miktarlarda kredi çekti. Çektiği küçük miktardaki kredileri ödeyen bankacı S.F. borsada yüklü miktarda para kaybetti. Bunun üzerine kullandığı yöntemle çektiği kredileri miktarlarını da arttırdı.
 
HER YERDE ARANIYOR
Borsada da para kaybedince S.F. çektiği kredileri ödeyememeye başladı. Bunun üzerine adına kredi çekilenlerin de durumdan haberi olmaya başladı. Ardından eşi de polise kayıp başvurusu yapınca, derinleştirilen soruşturmada bankacı S.F.nin başkaları adına toplam 15 milyon lira kredi çekerek ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Kendilerinden habersiz adlarına kredi çekilenlerden ilk aşamada 15 mağdura ulaşan polis, mağdurların ifadelerini aldı. S.F.’nin bulunması için çalışmalar sürüyor.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10