Yemin ederek memur oldular

Kapaklı Belediyesi’nde merkezi atamayla gelen ve13 aydır görev yapan iki personel dün düzenlenen törenle yemin ederek asaleten memur oldu.

Kapaklı 31.10.2013 17:36:00 0
 Yemin ederek memur oldular
YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kapaklı Belediyesi Yazı İşleri biriminde merkezi atamayla gelen ve aday memur olarak çalışan Niyazi Uzun ve Halkla İlişkiler bölümünde aynı şekilde aday memur olarak çalışan Doğan Aslan, ettikleri yemin sonrasında memur oldu. Dün saat 16.00’da Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen yemin törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Başkan Yardımcıları Adem Sekmen, Serpil Sevgi , Mustafa Serat ve belediye çalışanları katıldı.
 
 
 
 
10 YIL İÇİN MECLİSTEN ONAY ALDIK
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı üstü kapalı bir şekilde ismini vermediği bir aday adayını eleştirerek “Otogarı yaptığımız halde işletmeye açamadığımızı eleştiren aday adayı fikir fukarasıdır. İnşa ettiğimiz otogarı on yıllığına kiraya vermek için belediye meclisinden onay aldık. Ne var ki Tekirdağ engeline takıldık” dedi.
 
MEVCUT YETKİLER ELİMİZDEN ALINDI
Mandalı, İmar Mevzuatı konusunda da mevcut yetkilerin büyük şehir nedeni ile belediyenin elinden alındığını ifade ederek “Kazak Gölü her yönü ile insanımızın hizmetine hazır halde bulunuyor. Ne var ki o güzelim yeri kiraya veremiyoruz.  Otogar konusunda olduğu gibi Tekirdağ Kazak Gölünü kiraya vermemize engel. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler sonrasında hem Kazak Gölü hem de otogarı on yıllığına kiraya verme imkânımız olacak” diye konuştu.
 
MEVZUATA HAKİM OLUN
Kapaklı Belediyesi’nde görev yapan bütün çalışanların zaman zaman mevzuat nedeni ile sıkıntılar yaşayabildiğini fakat buna rağmen işlerine sadık olduklarını ifade eden Mandalı, “Bütün belediye çalışanlarına zaman zaman sert çıkışlarımız olmuştur. Bu çalışan arkadaşlarımızın mevzuatı yeterince bilmemelerinden kaynaklanmaktadır.  Sizler mevzuata hakim olursanız bizim işimiz de o derece kolay olur. Bizler gelip geçiciyiz. Süremizin dolmasına çok fazla zaman kalmadı. Şayet halkımız bize yeniden görev verirse beş sene daha hizmetimize devam edeceğiz. Seçilemezsek, sizin mevzuata hakim olmanız nedeniyle acemi Belediye Başkanı da rahat edecektir” dedi.
 
ASALET BELGELERİ VERİLDİ
Başkan Mandalı’nın konuşmasından sonra Niyazi Uzun ve Doğan Aslan ellerini masa üzerine serilmiş olan Türk bayrağı üzerine koyarak yemin etti. Yemin töreninin ardından yeni memurlara aslate belgeleri Başkan Mandalı tarafından verildi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10