“Kapaklı’yı kalabalık köy görüntüsünden çıkaracağız”

2009 yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçen Salih Bezgin, AK Parti’den Kapaklı Belediye BaşkanlıÄ

Kapaklı 4.11.2013 11:06:00 0
 “Kapaklı’yı kalabalık köy görüntüsünden çıkaracağız”
HEPİMİZ KAPAKLILIYIZ
Önceki akşam saat 17.00’da Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda Salih Bezgin’in aday adaylığı dolayısıyla düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Konfetiler eşliğinde salona davet edilen Salih Bezgin, “Sizlerle birlikte el ele vererek tüm yükleri taşıyacağız. Birlik ve beraberlik sağlamak için insanların yüreğine bakmalısınız. Peygamberimiz ‘Birbirinize kin tutmayın, birbirinizi kıskanmayın. Kardeş olun’ buyuruyor. Kapaklı’da aynı yolda yürüyorsak, aynı camilerde namaz kılabiliyorsak, aynı mezarlıklara gömüleceksek bugün hepimiz Kapaklılıyız” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARININ ANAHTARIDIR
Atatürk’ün “Birlik ve beraberliği ölümden başka hiçbir şey yenemez” sözüne vurgu yapan Bezgin “Bizler insanları olduğu gibi kabul etmeli ve Kapaklılı bilincini içimize sindirmeliyiz. Yardımlaşma ve dayanışma çok önemli. Birlik ve beraberlik de başarının anahtarıdır” diye konuştu.
ZAMAN BİRLİK ZAMANIDIR
Tekirdağ’ın büyükşehir, Kapaklı’nın da ilçe olduğunu anımsatan Salih Bezgin “Başbakanımız Kapaklı’yı ilçe yaparak bizi onurlandırdı. Gelin hep birlikte AK Parti iktidarı ile Kapaklı’yı kalabalık köy görüntüsünden çıkaralım. Bunun için ilk adım AK Parti iktidarıdır” dedi. Büyükşehir olması ile birlikte Tekirdağ’ın gelirinin 2 kat arttığını söyleyen Bezgin “İktidarın ilçeye yapacağı destek ortadadır, nettir. Kapaklı’yı bu nimetlerden neden mahrum bırakamlım? 30 Mart Sabahı inşallah Kapaklı’yı AK Parti iktidarına kavuşturacağız. Zaman birlik zamanıdır. Zaman değişme ve yenileşme zamanıdır. Zaman artık ‘yeter’ deme zamanıdır” diye konuştu.
 
KOLTUK SEVDALISI OLMAYACAĞIM
Amacının tüm insanları temsil eden güvenilir kadrolarla Kapaklı’yı yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin “Dürüstlük ve erdem insanlığın gereğidir. Maddi çıkarlar gözetmeyeceğim, koltuk sevdalısı olmayacağım. Tek amacım hizmetleri sizlerle birlikte yapabilmektir. Yalanla yanlışla işimiz yok. Ben sizlerin takdiri ile bu yolda başarılı olmak istiyorum. Ben Kapaklı’da iz bırakanlardan olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
KALABALIK KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN İLERİ GÖTÜREMEDİ
Kapaklı’da mevcut iktidarın sunduklarının ortada olduğunu söyleyen Bezgin “Mevcut iktidar Kapaklı’yı kalabalık köyden öteye götüremedi. Gelin hep birlikte Kapaklı’nın bu makus kaderini değiştirelim. Bana bir dayanak noktası verin Kapaklı’yı yeniden inşa edeyim” dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİLER
Konuşmasının ardından Salih Bezgin, İlçe Başkanı Ali Osman orhan, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ve diğer aday adayları ile birlikte birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aday adaylığı programına AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Partili Kapaklı, Karaağaç ve Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10