Kent Konseyinin faaliyetleri masaya yatırıldı

Çorlu Kent Konseyi Faaliyet Toplantısı önceki gün Silverside Otel’de yapıldı. Toplantıya Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve çok sayıda dav

Çorlu 4.11.2013 11:22:00 0
 Kent Konseyinin faaliyetleri masaya yatırıldı
 MÜZİK DİNLETİSİ İLE BAŞLADI
Canlı performans klasik müzik dinletisi ile başlayan toplantı, Kırklareli Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grup Başkanı Neyzen Hakan Konyar'ın ney dinletisiyle devam etti. Daha sonra Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, sunumla Çorlu Kent Konseyi’nin son 1 yıl içindeki faaliyetlerini anlattı.
 
 DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEÐİZ
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da toplantıda yaptığı konuşmada, Çorlu Kent Konseyi'nin yaptığı çalışmaları çok başarılı bulduğunu ve takdir ettiğini, bilhassa eğitim seminerlerinin halkımız için çok faydalı olduğunu belirterek “Biz her zaman Çorlu Kent Konseyi'nin takipçisi ve destekçisi olduk. Bundan sonra olmaya da devam edeceğiz” dedi. Programın devamında, Çorlulu şehit ve gazi torunu Pehlivan Hüseyin Çarıkçı kendi yazdığı "Rumeli Esintileri" şiirini okudu. Ardından Çorlu Kent Konseyi Türk Halk Müziği Topluluğu "Rumeli ve Trakya" türkülerinden oluşan mini konser verdi. Kaymakam ve davetlilerin yoğun ilgi ve beğenisi üzerine koristlerin solo türküleriyle toplantı sona erdi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10