“Yaptığı kabul edilemez”

Çerkezköy’de patlak veren anket skandalının ardından telefonla ulaştığımız CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, olaydan el koymadığını, olaya sonradan bilgi sahibi olduğunu söy

Çerkezköy 4.11.2013 15:43:00 0
 “Yaptığı kabul edilemez”
YAPILAN KABUL EDİLEMEZ
Önemli olanın anketi kimin yaptırdığı değil, emek hırsızlığı olduğunu ifade eden Yüceer “Anketi kimin yaptırdığı önemli değil. Beni ilgilendiren aday adaylarımdan birinin tutum ve davranışıdır. Bizi ilgilendiren alınteri hırsızlığıdır, emek hırsızlığıdır. Bizim için aday adaylarımızın birbirinden farkı yok. Özgürce insanlar aday adayı oldular ve demokratik bir şekilde yarışıyorlar ve çalışıyorlar. Bu bizim onurumuzdur gururumuzdur şerefimizdir. Aday adayımızın bu yaptığı kabul edilebilir bir şey değil. Ben olayın bu kısmına üzüldüm” dedi.
 
ÖNEMLİ OLAN ALINTERİNE SAYGI GÖSTERMEK
Yaşananların nahoş bir durum olduğunu ifade eden Yüceer “Bu anketi genel merkez de yaptırabilir, aday adayları kendi de yaptırabilir. Şuan sayısı çok olan anketler var. Her partinin yaptırdığı bir şey. Benim partimin yaptırıp yaptırmadığı çok önemli değil bence. Geçmişte acı tecrübelerimiz var. Ama artık bir şeyler farklı olsun diye mücadele veriyoruz. Tüm partilere ve yurttaşlarımıza örnek olan birlik beraberlik içinde çalışma örneği gösteriyoruz. Önemli olan herkesin alın terine emeğine saygı göstermek. Yurttaşlarımız birine teveccüh gösterecek ve biri çıkacak. Bizim sağlamaya çalıştığımız budur” diye konuştu. 
 
ÖNEMLİ OLAN EMEK HIRSIZLARINI ENGELLEMEKTİR
CHP’de herhangi bir karışıklığın olmadığını ve olmasına asla müsade etmeyeceklerini ifade eden Milletvekili Yüceer “CHP’de karışacak bir durum yok. Her şey gayet güzel hem parti içi demokrasi hem de genel adına çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Her partiden alınteri hırsızları emek hırsızları çıkacaktır. Önemli olan bunu engellemektir” dedi.
 
Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10