Karaoğlan, ölümünün 7.yılında anıldı

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı, Halkın Karaoğlanı Bülent Ecevit, ölümünün 7. Yılında Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından anıldı. Bülent Ecevit’in 5 Kasım 2006 tar

Çerkezköy 6.11.2013 16:27:00 0
Karaoğlan, ölümünün 7.yılında anıldı
 Çerkezköy Haber - Eski başbakanlardan Demokratik Sol Parti’nin merhum kurucu Genel Başkanı Bülent Ecevit, ölümünün 7'nci yılında Çerkezköy’de anıldı.
 
ECEVİT’İ ANDILAR
Önceki akşam saat 19.00’da Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen programda konuşan Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Beste Özlem Erdil “28 Mayıs 1925 yılında yaşamına başlayan Merhum Bülent Ecevit, 81 yıllık yaşamını örnek bir siyasetçi, yazar, şair ve en önemlisi mütevazi bir birey olarak geçirmiştir. 1946 yılında hayatlarını birleştirdikleri Rahşan Ecevit ile birlikte ülkemiz siyasi yaşantısında saygı değer bir üslup ile çalışmalarını sürdürmüşler, partili partisiz herkesin ortak olarak kabul ettiği mütevazilikleri ile gönüllerde eşsiz bir yere sahip olmuşlardır” dedi.
 
 “SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ”
Erdil “Bugün siyasetçilerin kendilerinde meziyet saydıkları sözde dürüstlük, insanda olması gereken yegane niteliktir ve biz bunu, halkın Karaoğlan’ı, Kıbrıs’ın Fatihi merhum Bülent Ecevit’in kendisinde daima gördük. Bu sebepledir ki Ulusal Gençlik Derneği olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ardından halkın dürüst kahramanı, ülkesinin temiz siyasetçisi Bülent Ecevit’in fikir ve felsefelerinden ilham almaktayız. Geride bıraktığı fikirleri, Edebiyat hayatına kattığı eşsiz şiirleri ve siyasi kitapları için kendisine sonsuz şükranlarımızı sunarak, bir kez daha ölümünün yedinci yılında saygı ve özlemle kendisini anıyoruz” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10