“AK Parti’nin başarısında teşkilatların önemi büyüktür “

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Danyeli partililer ve mahalle temsilcilerini kahvaltıda ağırladı. Dün sabah saat 09.30’da Et Beyi Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Çerkezköy

Çerkezköy 6.11.2013 18:36:00 0
“AK Parti’nin başarısında teşkilatların önemi büyüktür “
 PARTİYE HER ZAMAN DESTEK VERDİM
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ kahvaltıda yaptığı konuşmada “Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir. Genel Merkezimiz de değerlendirme yapıp aralarından bir arkadaşı aday tayin edecektir. Bütün aday adaylarımız ve partililer çıkacak adayı birlik ve beraberlik içinde destekleyeceğini umuyorum” dedi. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Danyeli de, AK Parti’nin kurucularından olduğunu anımsattı. AK Parti’de bir geçmişinin olduğunu ve dışarıdan hep partiye destek verdiğini söyleyen Danyeli, “Bu seçimlerde de partim adına aday adaylığı için başvuruda bulundum. Aday adayı on arkadaşımız bulunuyor. İktidar partisi olması bir yana aday adayı arkadaşlarımızdan gördüğüm samimiyet, destek, olumlu ilişkiler beni çok mutlu ediyor. Allah bunu da bozmaz. Gerçekten birlik ve beraberliğimiz aday adayları ile ilgili değil, teşkilatımız da bunu görüyoruz” dedi.
 
“TEŞKİLATIN PAYI YÜZDE 95’TİR”
AK Parti’nin başarısında teşkilatların öneminin büyük olduğunu ifade eden Danyeli “Sizlerin bizlere hazırladığı belli dönemler vardır. Siz bu yemeği sürekli ısıtmışsınız, biz de hazır olan çalışmaların üstüne aday adayı olduk. Kim olursa olsun şahsım olarak seçimlerde teşkilatların payının yüzde 95, bizlerin de katkısının yüzde 5 olacağını düşünüyorum” dedi. 
 
“BİZ NEFSİMİZİ VE GURURLARIMIZI BIRAKTIK”
Seçimlerde ortak paydalarının AK Parti olduğunu ifade eden Danyeli “On aday adayı arkadaşımız ile partimiz için çalışıyoruz. Ben AK Parti olarak bizim farkımızın olduğunu düşünüyorum. Buradaki ilçe teşkilatımızın yaptığı tüm çalışmalara aday adaylarımız katılıyorlar. Bir adım öne giderek birbirimiz ile birlikte çalışıyoruz. Biz nefsimizi ve gururlarımızı bıraktık, diğer aday arkadaşları da yanımıza alıp iş yerleri ziyaretleri yapıyoruz. Ben Mehmet Danyeli olarak ikinci bir aday adayının el broşürünü gidip bir işyerine bırakacak kadar samimiyim. Bunun da şahsımla ilgili değil, partiden gelen bir kültür olarak görüyorum. Bu da partinin insanların kişiliğini önünde olması ve partinin kazanması ile ilgilidir” diye konuştu. Danyeli “Yerel seçimlerde şahsi hedef olarak yüzde 45 oy olacağımızı düşünüyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. Danyeli’nin konuşmasının ardından partililer kahvaltı yaptı.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10