AK Parti aday adaylarını tanıttı

AK Parti Çerkezköy Kasım ayı Danışma Toplantısı önceki akşam saat 18.30’da Beylice Düğün Salonu’nda yapıldı.

Çerkezköy 7.11.2013 15:41:00 0
AK Parti aday adaylarını tanıttı
 DİVAN KURULU OLUŞTURULDU
Toplantı divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Şükrü Akçaoğlu seçilirken, divan üyeliklerine de AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bahçekapılı, Selda Yeşil, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Şahin, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Besenk seçildi.
 
ÇANAKKALE RUHUYLA YAPMALIYIZ
Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, belediye başkan aday adaylarının, birbirinde değerli kişiler olduğunu ve nezaket kuralları çerçevesinde birbirleriyle yarıştıklarını söyledi. Demirbağ, 10 aday adayı içerisinden kim aday olursa olsun,  isminin altında Başbakanın imzasının olacağını ifade ederek “Kardeş, abi ilişkisi içerisinde çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte devam ettireceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız olarak, her birinize aynı mesafede bulunacağız. Yaptığımız çalışmalarda bu güne kadar on bin altı yüz yedi üye sayısına ulaştık. Bu küçümsenir bir rakam olmamakla birlikte yeterli sayılacak bir sonuç değildir. Her üyemizin iki kişiyi partiye üye etmesini bekliyorum.  Yapacağınız çalışmaları Çanakkale ruhuyla, Pınarhisar ruhuyla yapmalısınız” dedi.
 
ADAY ADAYLARI TANITILDI
Toplantıda yeni oluşturulan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye başkan aday adayları basına tanıtıldı. Tanıtımın ardından toplantı basına kapalı devam etti.
 
Haber / Reyhan YAVUZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10