Unutmadık, unutmayacağız

Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75.Yıldönümü dolayısıyla yarın Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda anma töreni dÃ

Çerkezköy 8.11.2013 15:22:00 0
 Unutmadık, unutmayacağız
ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK
Sabah düzenlenecek çelenk sunma programı kapsamında, saat 08.15’te Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’nda hazır bulunulacak. Çelenk sunma programının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde bayram göndere çekilecek. Saat 09.05’te Sivil Savunma Sireni, şehir içindeki resmi ve özel tüm motorlu araçların korna sesleri ile birlikte törene katılanlar ve tüm vatandaşlar Ulu Önder Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunacak.  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki program sona erecek.
 
HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE DEVAM EDECEK
Atatürk’ün 75. Ölüm Yıldönümü Anma Programı dolayısıyla saat 10.00’da da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde program düzenlenecek. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından program günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunması ile devam edecek. Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından anma programı, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” konulu orotoryo ile sona erecek.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10