İstanbul markaları Çerkezköy’e taşındı

Ayça Butik Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete açıldı.

Çerkezköy 8.11.2013 17:00:00 0
 İstanbul markaları Çerkezköy’e taşındı
TÖRENLE AÇILDI
Dün saat 13.00’da düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy İlçe Eski Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile çok sayıda davetli katıldı.
 
HAYIRLI OLSUN
Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Çerkezköy’e değer katacak mağazamızın açılışında birlikteyiz. Bu kentte yapılan her güzel işi takdir eden ve onunla gurur diyen birisi olarak gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Sahiplerine
hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Çerkezköy halkının göstereceği teveccüh ile hak ettiği yeri bulacaktır” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
“CESARETİNİZDEN DOLAYI KUTLUYORUM”
Ertem “İş yerinin konseptinde yanlışlık yapılmış. Çerkezköy’de o kadar zarif bayanlar varken 42 beden üzerindeki tarafın iş yapmayacağını biliyorum. Biraz fazladan koymuşsunuz. Allah mahcup etmesin” dedi. Çerkezköy’ün her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Ertem “Buna paralel olarak böyle güzel mağazalar ortaya çıkıyor. Bizler Çerkezköy’ün parasının başka yerlere gitmesinin taraftarı değiliz. İnsanlarımızın karşılık bulabilecekleri, kalite, markaların olabileceği, mağaza sayılarının artmasını arzu ediyoruz. Bu cesaretinizden dolayı sizleri kutluyorum” diye konuştu.
 
MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
 Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da açılışta yaptığı konuşmada, “Açılışına katıldığımız işyerimiz güzel bir şekilde dizayn edilmiş ve belli başlı markaları kazandıracak olmasından dolayı memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum. Çerkezköy’ün maddi değerlerinin başka bir yere gitmesi değil de, Çerkezköy’de kalması artı bir fonksiyon olacaktır. Bu anlamda böyle markaların açılmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Yaklaşık üç aya yakın zamandır Çerkezköy’de görev yapıyor olmamıza rağmen bu tür iş yerlerinin ihtiyaç olduğunu gözlemledik. Vatandaşlarımız İstanbul’a gideceğine, Çerkezköy esnafına kazandırırsa bizler daha memnun oluruz” dedi.
 
AÇILIŞI YAPILDI
 Çerkezköy’lü bayanlara hizmet verecek olan işletmenin açılışında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu “Açılan iş yeri bir bayan olarak bana da hayırlı olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ayça Butik’in açılış kurdelesi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem ile davetliler reyonları gezdi.
 
A’DAN Z’YE KADAR HER ŞEY BURADA
Çerkezköy’de Ayça Butik olarak dört yıldır hizmet verdiklerini ifade eden işletmeci Ayça Yüksel “Atatürk Caddesi’nde bulunan işletmemiz outlet olarak faaliyet gösteriyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz işyeri ise daha dizayn ve güzel markalara hitap ediyor. Bayanlarımız 30 ile 60 bedene kadar A’dan Z’ye kadar kıyafetlerini mağazamızda bulabilecekler. Vatandaşlarımızın mağazamızı gezdikten sonra marka ürünleri almak için İstanbul’a yada Çorlu’ya gitmeye gerek duymayacaklarına inanıyorum. Kısaca İstanbul markalarını Çerkezköy’e taşıdık” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10