Çerkezköyspor Lüleburgaz deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda 7.hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u konuk edecek. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspo

8.11.2013 19:29:00 0
 Çerkezköyspor Lüleburgaz deplasmanında
Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul Dikilitaşspor’a mağlup olan Çerkezköyspor ligin yedinci hafta karşılaşmasında evinde üç puan mücadelesi verecek.
 
MAĞLUBİYET İLE KAPATTI
Çerkezköyspor bir önceki hafta deplasmanda Dikilitaşspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz rakibinin arka arkaya gelen gollerine engel olamadı. İlk devreyi 3-0’lık mağlubiyet ile tamamlayan Çerkezköyspor ikinci devre Zülküf ile bir gol bularak umutlandı. Kalan dakikalarda gelişen Çerkezköyspor ataklarında başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Dikilitaşspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 
 
 
 
MAÇ YARIN OYNANACAK
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Tekirdağspor maçının hazırlıklarına hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor  bugün yapacağı son antrenmanın ardından Tekirdağspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
Çerkezköyspor ile Tekirdağspor yarın Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Fatih Çalışkan yönetirken, yardımcılıklarını ise Selim Konukçu, Rıfat Konukçu, Rıfat Taşgın ve Oğuzhan Uğurlu yönetecek.
 
“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”
Bu hafta sonunda evlerinde zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz hafta Dikilitaşspor’a şansız bir şekilde mağlup oldu. Tekirdağspor ile evimizde hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Tekirdağspor gerçekten ciddi bütçelerle yola çıktı ve kulüp olarak kardeş kulübümüzdür. Onlarda bu sezon beklediği sonuçları alamadılar. Hem Tekirdağ’ın bölgesel rakibimiz olması, sahamızda puan vermemek adına elimizden gelen mücadeleyi gösterip maçtan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Gerçekten bu hafta bizim için çok önemli. Tüm Çerkezköy halkını ve taraftarların bu karşılaşmaya ilgi göstermesini istiyorum” diye konuştu.
 
LİDER DEPLASMANDA
Haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise deplasmanda Vefaspor’a konuk olacak. İstanbul Namık Sevik Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Bu karşılaşmayı da Güney Bulut yönetirken, yardımcılıklarını ise Hakan Çınar, Onur Baylan ve Kerem Özkan yapacak. Son haftaların en formda ekibi Yenibosnaspor ise evinde dokuz puanla beşinci sırada bulunan Dikilitaşspor’u konuk edecek. Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 
ARMUTLU’DA ZORLU MAÇ
Haftaya üçüncü sırada giren Halide Edip Adıvarspor dördüncü sırada bulunan Armutlu Belediyespor’a konuk olacak. Haftanın en önemli ve en zevkli karşılaşması olarak tabir edilen karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. Saat 13.30’da Armutlu Sahası’nda başlayacak olan karşılaşmayı ise Uğur Topaloğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Sinan Şenyaşa, Muharrem Yazğan, Şükrü Kılıç yönetecek. Ligde altı puanla on ikinci sırada bulunan Keşanspor altıncı hafta karşılaşmasında evinde Bozcaadaspor’u konuk edecek. Keşan Atatürk Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşmada saat 13.30’da başlayacak.
 
ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR
Yedi puanla onuncu sırada yer alan Kırklareli temsilcisi Babaeskispor evinde ligin dibinde yer alan Yalovaspor’u konuk edecek. 100.Yıl Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 13.30’da başlayacak. Ligde sekiz puanla yedinci sırada yer alan Yeni Çanspor ise yedi puanla on birinci sırada yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Çanakkale İdris Bayram Stadyumunda bugün oynanacak olan karşılaşma da 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise Umut Altan yönetecek. Umut Altan’ın yardımcılıklarını Eren Gökmen, Anıl Balta ve Ali Ülger yapacak.
 
HAFTANIN MAÇLARI
Yeni Çanspor-Lüleburgazspor
Armutlu Belediyespor-Halide Edip Adıvarspor
Çerkezköyspor-Tekirdağspor
Babaeskispor –Yalovaspor
Keşanspor-Bozcaadaspor
Yenibosnaspor-Dikilitaşspor
Vefaspor-Edirnespor
 
PUAN DURUMU
1-Edirnespor Gençlik 12
2-Halide Edip Adıvarspor 12
3-Yenibosnaspor 12
4-Armutlu Belediyespor 11
5-Dikilitaşspor 9
6-Tekirdağspor 9
7-Bozcadaspor 8
8-Yeni Çanspor 8
9-Babaeskispor 7
10-Lüleburgazspor 7
11-Vefaspor 7
12-Keşanspor 6
13-Çerkezköyspor 5
14-Yalovaspor 3

0282 726 91 91
0282 747 65 10