Sitespor’un gençleri lidere diş geçiremedi

Tekirdağ U-15 Ligi B Grubu’nda mücadele eden Sitespor U-15 Futbol Takımı hafta sonunda deplasmanda lider Yeşiltepespor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Sitespor U-15 Futbol Takım

10.11.2013 18:19:00 0
 Sitespor’un gençleri lidere diş geçiremedi
Sitespor U-15 Futbol Takımı ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında lider Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı’na mağlup oldu.
 
EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ
Cumartesi günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takım da üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla Sitespor U-15 Futbol Takımı kalesinde gol arayan Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti.
 
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Sitespor U-15 Futbol Takımı ise kontrollü oyununu sürdürerek ataklarını beraberlik üzerine kurdu. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Sitespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde Furkan ile bir gol bularak skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikaları da karşılıklı ataklarla geçildi. Her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.
 
19 PUANDA KALDI
Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takım galibiyet mücadelesi verdi. Lider Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı bulduğu önemli fırsatları cömertçe harcarken, Sitespor U-15 Futbol Takımı ise kontra ataklarla galibiyet mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 62.dakikasında ev sahibi ekip Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı serbest vuruş kazandı. Ceza sahası dışından gerçekleştirilen vuruş gol olunca ev sahibi ekip Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmada tekrar öne geçti. Karşılaşmada ikinci kez mağlup duruma düşen Sitespor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik için bastırdı. Gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. . Yeşiltespor U-15 Futbol Takımı bu galibiyet ile 27 puana yükselirken, Sitespor U-15 Futbol Takımı ise 19 puanda kaldı.
 
HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ
Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Sitespor Alt Yapı Antrenörü Soner Çelik ” Futbol severler çok heyecanlı ve mücadele dolu bir müsabaka izledi.Bugün kazanabilirdik.Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik.Karşımızda kalitesi tartışılmaz bir ekip vardı.Uzun yıllar beraberler , onları tebrik ediyorum.Kazandılar. Futbolcularımı tebrik ediyorum.Onlarla gurur duyuyorum.Hakemin son düdüğüne kadar mücadele ettiler.Hakemler ile ilgili ne hocalarımız , ne yönetimimiz yorum yapmıyor.Ama ben bugün bir iki şey söylemek istiyorum. Bugün çok kötü bir maç yönetti. Umarım gözlemci arkadaşımız , maçı güzel değerlendirecektir.Yediğimiz ikinci golde çift vuruş verdi.Top direk ağlarla buluştu. Aut vermesi gerekiyordu. Ancak rakibimiz için golü verdi. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Ama futbolcularımın emeklerini boşa çıkardı. Daha dikkatli olmalılar.” dedi.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10