Otomobil su kanalına düştü; 1 ölü, 5 yaralı

Marmara Ereğlisi’nde Yunan plakalı bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına düştü.

Marmara Ereğlisi 11.11.2013 13:54:00 0
 Otomobil su kanalına düştü; 1 ölü, 5 yaralı
DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ
Kaza, dün Marmara Ereğlisi Yeğen 1 Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Georgios Stavrakoğlou, yönetimindeki EBZ 4088 plakalı otomobil ile Marmara Ereğlisi'nden Tekirdağ istikametine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracıyla yolun sağındaki su kanalına düştü. Burada bir süre sürüklenen otomobil su kanalının duvarına çarptı. Otomobilde bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybederken, sürücü Stavrakoğlou ile araçta bulunan ve isimleri alınamayan 3 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, araçta sıkışanlar itfaiyenin yardımı ile aracın tavanı kesilerek kurtarıldı.
 
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Yaralılar, Çorlu ve Tekirdağ Devlet hastanelerine kaldırılırken, kazada ölen kişinin cesedi ise cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemesinin ardından Marmara Ereğlisi'ndeki morga kaldırıldı.  Türkçe bilmeyen ailenin Yunanistan'a dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
İHA

0282 726 91 91
0282 747 65 10