Vize dönemi başladı

Hizmet kalitesini arttırabilmek adına sürekli çalışmalar yürüten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, dünden itibaren Vize uygulamasına başladı.

Çerkezköy 12.11.2013 18:09:00 0
 Vize dönemi başladı
KONSOLOSLUĞUN İNSİYATİFİNDE
Bulgaristan ve Yunanistan’a gitmek isteyen ÇTSO Üyeleri, ‘Ticari Vize’ işlemlerini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Halkla İlişkiler biriminden rahatlıkla halledebilecekler. Bulgaristan ve Yunanistan’a gitmek için Ticari Vize ihtiyacı olan ÇTSO Üyelerinin, gerekli işlemlerini Halkla İlişkiler Birimi ile irtibata geçebileceğini belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bahse konu Ticari Vize başvurularının12 Kasım tarihinden itibaren, üyeler adına, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmaya başlandığını ifade ederek “Vize verilmesi halinde, vize sürelerinin belirlenmesi ya da vize verilmemesi, ilgili Konsolosluğun inisiyatifinde” dedi.
 
DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR
Göreve geldikleri günden itibaren ÇTSO’da ‘değişim’ rüzgârları estiğini ifade eden Kozuva “ÇTSO Yönetimi olarak göreve gelmeden önce, ‘sürekli değişen ve gelişen bir ÇTSO yaratacağız’ demiştik. Nitekim görevi devraldığımız 6 aylık kısa zaman dilimi içerisinde bir çok yeniliğe imza attık. İnşallah bu değişim ve gelişim artarak devam edecek ve Çerkezköy Ticaret Odası’ndaki bu önemli ve olumlu değişimi, başta üyelerimiz olmak üzere herkes fark edecek” dedi.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10